International, Stiri

Care sunt cele mai sexy iubite de fotbalişti la CM 2014

Cele mai senzuale femei se vor afla în tribune!

 iubite fotbalisti

Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia va încinge atmosfera nu doar pe teren, ci şi în tribune acolo unde, pe lângă microbiştii din lumea întreagă, se vor afla şi cele mai senzuale iubite şi soţii de fotbalişti. Cine sunt ele?

Russian Model Irina Shayk in her last photoshoot for Beach Bunny swimwear collection.

Dacă am face un top al celor mai fierbinţi iubite ale fotbaliştilor prezenţi la Campionatul Mondial de fotbal din Brazilia, cu siguraţă Irina Shayk s-ar afla pe primul loc. Iubita portughezului Cristiano Ronaldo este una dintre cel mai bine plătite modele la nivel internaţional. Orice apariţie a ei încinge de-a dreptul imaginaţia bărbaţilor.

sara-carbonero

Şi logodnica lui Iker Casillas, portarul Spaniei, este una dintre cele mai frumoase susţinătoare. Cei doi au devenit părinţii unui băieţel la începutul anului, iar Sara Carbonero a revenit foarte repede la silueta de dinainte de a naşte.

Colombian singer Shakira after her baby boom come back to work. She presents her music video of the last single 'Can't remember to forget you' ft Rihanna.

Shakira este una dintre cele mai cunoscute iubite de fotbalişti. Povestea ei de dragoste cu Gerard Pique, fundaşul echipei spaniole, a început în urmă cu patru ani, când cei doi s-au întâlnit la filmările videoclipului oficial al Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud. Între timp, cei doi au devenit părinţii unui băieţe, Milan, în urmă cu un an şi jumătate.

Promis in Griechenland

Sarah Brandner este soţia lui Bastian Schweinsteiger, mijlocaş în echipa Germaniei, şi una dintre cele mai tinere neveste de fotbalist. Are 26 de ani şi este un model foarte apreciat în acest moment.

yolanthe-cabau

Olanda se poate mândri cu una dintre cele mai fierbinţi susţinătoare ale echipei naţionale de fotbal. Yolanthe Cabau, soţia fotbalistului olandez Wesley Sneijder, a şi pozat de altfel în ipostaze sexy, îmbrăcată cu echipamentul ”Portocalelor Mecanice”.