Showbiz, Stiri

Care sunt cele mai populare brăţări printre vedete

Crezând că podoabele alungă ghinionul din viaţa lor, celebrităţile umblă cu scoarţă de copac pe mâini

bratari15

Vedetele au la încheieturi nişte mărgele care sunt făcute din scoarţa copacului Rudraksha, ce are proprietăţi electromagnetice foarte puternice

Vor sănătate, bani, faimă şi noroc şi au aflat că le pot avea pe toate doar dacă poartă la mână o brăţară. Aşa se face că mai toate vedetele de pe la noi ies în lume doar cu această bijuterie despre care spun că e magică. Mărgelele sunt confecţionate din scoarţa copacului indian Rudraksha.

bratari1

Vedetele au găsit reţeta fericirii şi a succesului: o brăţară. Dacă la început ţi se pare banală, după ce afli mai multe despre ea îţi dai seama că bijuteria este un adevărat talisman. Confecţionat din mărgele Rudraksha, nişte fructe tari ale arborelui cu acelaşi nume, care creşte în Asia de Sud-Est, Nepal şi India, şiragul este considerat divin.

„Rudrakshale sunt fructul unui copac care au puterea de a vindeca natural. Purtate, îţi asigură succesul, încrederea în sine, controlul sănătăţii, al presiunii arteriale, al stresului mental, controlul anxietăţii, fericirea, aduc şi păstrează dragostea, aduc bogăţie şi succes. Teste medicale indiene străvechi susţin că Rudraksha previn îmbătrânirea, prelungesc viaţa şi ajută la echilibrarea chakrelor din corpul uman. Mie mi-au schimbat complet viaţa”, ne-a povestit Cozet Cojuc, femeia care le-a adus în România. Multe vedete autohtone au aflat despre beneficiile pe care le au fructele Rudraksha şi le poartă sub formă de brăţară, la încheietura mâinii.

bratari3

Vica Blochina o are de un an şi spune că a simţit pe pielea ei efectele miraculoase. „Am fost la o întâlnire de afaceri şi m-a ajutat foarte mult. Totul a ieşit exact aşa cum mi-am dorit. Brăţara pe care o port are încrustate şi rubine şi se spune că echilibrează câmpul electromagnetic. Atrage energiile pozitive şi le respinge pe cele negative”, ne-a precizat sexoasa blondină.

bratari2

Cătălin Botezatu a încercat şi el puterile nebănuite ale bijuteriei. „De când o port simt o schimbare. Mi se pare că sunt mai pozitiv şi mi se răspunde ca atare. Mi-am făcut chiar un ritual: în fiecare weekend le curăţ cu beţişoare parfumate sau tămâie. Ştiu despre rudraksha de când am fost în India, acolo am văzut aceste fructe. Important este să le iubeşti, să crezi în ele şi vin şi realizările. Schimbările în bine s-au văzut în scurt timp pentru că acum deciziile corecte le iau cu foarte multă uşurinţă. Le scot de la mână doar când fac dragoste pentru că aşa este indicat. În rest, le port permanent”, a mărturisit Cătălin Botezatu”, pentru Agenţia de presă mondenă.

bratari5

Tania Budi, Alexandra Dinu, dar şi Mihaela Borcea spun că viaţa lor s-a schimbat de când le au la mână şi că le dau o energie pozitivă. Anamaria Prodan şi-a comandat şi ea de curând celebra bijuterie. Pe lângă mărgele Rudraksha, brăţara mai are şi pietre semipreţioase, care sunt alese în funcţie de zodia şi de chakra dominantă a celui care o poartă.

Talismanul costă între 250 şi 350 de lei şi poate fi comandat pe rudraksha.ro.

blank