Showbiz, Stiri

Care sunt cei mai faimoşi sâni din România?!

Puteţi face un top cu cele mai apetisante… busturi?!

roxana-ionescu-maiou-scurt

Naturali sau siliconaţi, sânii le aduc succesul unora din vedetele autohtone, de care poate n-am fi auzit dacă purtau cupa A. Iată un top al celor mai faimoşi sânii din România.

Roxana Ionescu şi Nicoleta Luciu

RTEmagicC_sani_roxana_nicoleta.jpg

Nu poţi vorbi de sânii vedetelor autohtone fără să te gândesti la Nicoleta Luciu şi Roxana Ionescu, cunoscute pentru sânii lor mari şi frumoşi.

Roxana Ionescu poate nu ar fi fost astăzi atât de cunoscută dacă sânii ei nu atrageau atenţia întregii ţări pe vremea când purta sutiene minuscule la „Ciao Darwin” – cam acelaşi model purtat şi la „Dansez pentru tine” unde „accidentele” nu au întârziat să apară.

La fel de bine dotată, Nicoleta Luciu se poate mândri şi azi cu sânii ei, deşi au trecut mulţi ani şi două sarcini dificile de la apariţia topless într-o revistă pentru bărbaţi.

Daniela Gyorfi şi Oana Zăvoranu

RTEmagicC_sani_daniela_oana.jpg

Două perechi de sâni faimoase şi datorită silicoanelor. Daniela Gyorfi a fost una din primele vedete care şi-au pus silicoane. Diferenţa faţă de celelalte a fost că Daniela a recunoscut că s-a operat şi a vorbit deschis de fiecare dată despre acest lucru. In plus, cântăreaţa a fost şi una din primele vedete care au avut curajul să pozeze în ipostaze foarte sexy.

Oana Zăvoranu nu a avut niciodată sâni foarte mari, nici operată, nici neoperată. Dar sânii ei sunt faimoşi tocmai fiindcă au suportat mai multe intervenţii chirurgicale. Oana şi-a pus silicoane, le-a scos, apoi le-a pus la loc. Ultima intervenţie de acest tip a fost după divorţul de Pepe, iar noii sâni au apărut imediat şi în revistele pentru bărbaţi.

Bianca Drăguşanu şi Adina Barbu

sani_bianca_adina

Iata două vedete care în mod sigur n-ar fi avut nicio şansă la celebritate dacă nu ar fi avut sânii mari.

Numită de tabloide „noua Nicoleta Luciu”, Adina Barbu a devenit celebră în momentul când şi-a pus silicoane uriaşe, unul din lucrurile ce o deosebesc de „vechea Nicoleta Luciu”, care este naturală, cel puţin în zona bustului.

Pe Bianca Drăguşanu este drept că a lansat-o Cătălin Botezatu, dar dacă sânii ei ar fi fost naturali şi mici probabil că şansele la succes i-ar fi scăzut dramatic. Silicoanele i-au adus Biancăi o apariţie nud, iar restul e istorie, oserie de iubiţi, chiar un soţ.

Sânziana Buruiană şi Rocsana Marcu

RTEmagicC_sani_rocsana_sanzi.jpg

Încă două vedete care îşi datorează celebritatea sânilor impresionanţi ca mărime, dar naturali.

Deşi a trecut printr-o sarcină, Rocsana Marcu se poate lăuda cu un decolteu spectaculos, acelaşi care i-a adus şi o apariţie într-un pictorial nud. Mai matură acum, vedeta şi-l expune cu măsură.

Ceea ce nu se poate spune despre Sânziana Buruiană care se laudă cu sânii ei de câte ori are ocazia şi nu ezită să-i arate în toată splendoarea dacă i se oferă şansa. E atât de mândră de sânii ei încât i-a şi botezat.

Roxana Ungureanu şi Roxana Vancea

RTEmagicC_sani_roxana_roxana.jpg

Două vedete la început de carieră care au toate şansele la succesul celor din paginile anterioare. Pe Roxana Vancea ajunge să o vezi o singură dată şi îţi dai seama de ce a fost asistentă la emisiunea matinală a lui Răzvan şi Dani, acolo unde trebuia zilnic să sară, să se aplece şi alte activităţi care atrag atenţia asupra sânilor ei.

Roxana Ungureanu, cunoscută pentru apariţiile în revistele pentru bărbaţi atât la noi, cât şi în afară, a fost desemnată intr-un top ca fiind posesoarea celor mai frumoşi sâni din România.

Şi aceste frumoase femei nu sunt singurele care ar putea intra în acest top. Sigur mai ştiţi câteva starlete care merită acest statut, nu-i aşa?!

 

blank