Un fost model şi fata ei adolescentă -au pus în dificultate pe paparazzi

  mama model

Kelly Killoren Bensimon are 45 de ani si este cunoscuta in lumea mondena din Cetatea Filmului ca fost model si editor al revistei Elle. O adevarata frumusete, femeia a fost surprinsa recent de paparazzi alaturi de fiica sa.

La 45 de ani, Kelly se poate considera o femeie implinita: are in spate o cariera de succes, duce o viata buna si este mama doua fete pe care a inceput sa le scoata in lume.

mama model 1

Cu toate ca nu a avut prea mult noroc in dragoste, fostul model si editor al revistei Elle si-a crescut copiii cum a putut mai bine si le-a oferit o viata buna, pentru care a muncit de la o varsta frageda.

Si cum orice parinte se mandreste cu micutii lui, si Kelly si-a propus sa ii faca intrarea fiicei ei adolescente, de numai 16 ani, in lumea buna din Cetatea Filmului. Astfel, ea a fost surprinsa recent alaturi de Sea Louise la o plimbare in oras.

mama model 2

Dilema tuturor celor care le-au vazut impreuna? Care este mama si care fiica? La 45 de ani, Kelly este intr-o forma maxima si a eclipsat-o practic pe fata ei. Imbracata intr-o fusta scurta, din piele si un top negru elegant, femeia si-a pus in evidenta picioarele tonifiate si a intors toate capetele.

De partea cealalta, Sea Louise a pastrat un stil decent, potrivit varstei, ea alegand pantaloni negri si si o camasa casual pentru iesirea alaturi de mama ei. Tu ce parere ai despre cele doua? Ti-ai fi dat seama care este mama si care fiica daca nu ti-am fi spus?

Citeste si...
Iohannis crede că va câştiga fără susţinere: Eu nu negociez voturile românilor