Showbiz, Stiri

Care a fost cauza pentru care s-a despărţit Crina Abrudan de fotbalist?!

Gabi Popescu o înşela constant!

crina-abrudan-gabi-popescu

Ştirista de la Antena 1, Crina Abrudan, şi iubitul ei, fotbalistul Gabi Popescu, s-au despărţit după cinci ani de relaţie. Vestea-şoc s-a răspândit ca un viral duminică seară pe Internet. Cu toate acestea, vestea nu a fost o noutate pentru prieteni. Cei doi nu mai formau un cuplu de săptămâni bune şi s-au separat pentru că el nu a fost un bărbat fidel.

Crina Abrudan (35 de ani) şi Gabi Popescu (39 de ani) erau de cinci ani împreună şi aveau o relaţie frumoasă. Ba chiar îşi făceau planuri de nuntă. Totul era pus la punct pentru la anul şi îşi aleseseră chiar şi naşii de cununie, pe Luminiţa şi Cosmin Olăroiu.

Însă iată că totul s-a năruit şi Crina a părăsit apartamentul fostului iubit în urmă cu o lună, după ce şi-a luat bagajele. „Este tristă şi am aflat şi noi motivul în urmă cu puţin timp. Nu se aştepta nimeni la acest lucru”, a povestit o apropiată a Crinei, din Antena 1. Nu au vorbit niciodată despre cuplu şi viaţa în doi, fiind discreţi cu amănuntele date presei. Cei doi nu ieşeau prea des împreună, iar dacă o făceau se întâmpla să fie exclusiv pentru job.

„Nici unul dintre noi nu iese cu altcineva, decât atunci când e vorba despre o treabă profesională. Şi, uneori, chiar şi în cazuri de genul acesta, mergem împreună, dacă situaţia ne-o permite. Între noi nu se întâmplă să nu ştie unul unde e celălălt, sau să ne sunăm şi să nu răspundem la telefon, indiferent de situaţie”, declara Crina în timpul relaţiei cu Popescu.

Iată că acum lucrurile nu mai sunt aşa şi se zvoneşte că motivul despărţirii ar fi o altă femeie, pe care fostul fotbalist ar fi cunoscut-o în urmă cu ceva timp.

„Eu nu vreau să dau nici un detaliu. Nu vreau să vorbesc despre viaţa mea, nu am făcut-o niciodată şi nici nu vreau să o fac”, a declarat Crina Abrudan.

La sfârşitul lunii mai 2007, Crina Abrudan l-a cunoscut pe Marian Ionescu la un concert al trupei Direcţia 5, iar de-atunci au rămas împreună. Dar relaţia lor a durat doar câteva luni. La vremea aceea, chitaristul nu era un bărbat liber, ci era însurat cu Adriana, femeia care i-a dăruit un băiat pe nume Carmin. Abia în iulie a divorţat de aceasta. După ce a devenit un bărbat liber, liderul trupei Direcţia 5 nu i-a fost fidel prezentatoarei de ştiri de la Antena 1, ci a înşelat-o prin iarnă cu o brunetă. Crina nu a suportat şi a hotărât să se despartă de artist.

Gabi Popescu are 39 de ani şi a evoluat ca mijlocaş. Şi-a început cariera la Electroputere, a ajuns la Universitatea Craiova, după care a activat în Spania la trei cluburi diferite: Salamanca, Valencia şi Numancia. A revenit în ţară, unde a semnat cu Dinamo, dar după numai nouă partide a plecat la FC Naţional. În 2002, prinde un contract în Coreea de Sud la Suwon Samsung Bluewings, în 2004 revine la FC Naţional, iar cariera şi-o încheie la japonezii de la JEF United.

 

blank