Showbiz, Stiri

Care este planul de rezervă al Monicăi Gabor

Cum se asigură fosta doamnă Columbeanu, în cazul în care se va despărţi de Mr Pink

monica-mr-pink

Monica Gabor pare sa gandeasca la rece in privinta relatiei sale cu Mr. Pink. Apropiatii ei sustin ca i-ar fi cerut acestuia sa ii cumpere un apartament in Bucuresti, sa fie trecut pe numele ei, in care sa aiba unde locui in cazul in care povestea lor de dragoste va lua sfarsit.

Monica Gabor nu a ramas mai cu nimic dupa casnicia cu Irinel Columbeanu. Nici cu averi, nici cu custodia fiicei sale. A invatat, probabil, din aceasta experienta si acum pare decisa sa isi aranjeze viitorul cu sau fara actualul ei logodnic, Mr. Pink.

monica-gabor-casa

Apropiatii sai sustin ca i-ar fi cerut acestuia sa ii cumpere un apartament spatios in Bucuresti, care sa fie trecut pe numele ei. Pe langa faptul ca va locui acolo cat timp va sta in Romania, pe viitor, Monica ar lua in calcul sa ii fie si camin in cazul in care se va desparti de omul de afaceri chinez.

“Monica se intelege foarte bine cu iubitul ei, insa se gandeste si la viitor. Cine stie, poate relatia nu va mai merge asa, daca va fi nevoita sa se intoarca in tara, va avea si ea unde sa stea. Ea si-a rugat prietenele sa o ajute sa caute un apartament de peste 130 de metri patrati.

A cerut neaparat sa nu fie la parter sau la ultimul etaj. De asemenea, si-a mai rugat amicele sa caute imobilul numai zonele de lux a Capitalei. Este dispusa sa scoata si 200.000 de euro pentru locuinta”, a declarat o sursă apropiată Monicăi în presa mondenă.