Comunicate de presa

Care este pilota potrivită pentru mine?

Care este pilota potrivită pentru mine? În funcție de sezon și de sensibilitatea la temperatură, se recomandă o pilota diferită. Cum să găsești pătura potrivită pentru un somn liniștit? În rândurile următoare vom încerca să vă oferim câteva sfaturi utile.

Simțul nostru interior și metabolismul se schimbă odată cu sezonul și climatul exterior. Apoi, organismul răspunde activ la aceste schimbări de temperatură în fazele de somn pentru a crea echilibru.

Dacă mediul de dormit și climatul de dormit sunt nepotrivite, atunci dormi mai rău și mai neliniştit.

Pilota potrivită depinde întotdeauna de sensibilitatea ta personală a temperaturii, dar și de sănătatea și vârsta ta. De exemplu, un corp muscular bine antrenat are nevoie de mai puțină căldură. Oamenii în vârstă au mai puțină căldură naturală decât cei tineri și răcesc mai repede.

Există și o legătură între tipul de saltea și pilotă: pilotele mai calde sunt mai potrivite cu saltele cu baza din arcuri. Saltelele naturale sunt cel mai bine combinate cu pături naturale și pilote ușoare cu umplutură din bumbac.

Pilotele pentru patru anotimpuri combină proprietățile pozitive ale păturilor de vară, pe tot parcursul anului, cu un singur și cu dublu strat. O pătură de patru anotimpuri este „regina” pilotelor în ceea ce privește flexibilitatea și adaptabilitatea.

Pilotele pentru 4 anotimpuri constau întotdeauna dintr-o plapumă ușoară de vară și o altă plapumă suplimentară. Folosind nasturi sau panglici, puteți conecta cele două pături.

Pătura pentru  4 sezoane este pur și simplu practică: folosește pătura lejeră de vară în zilele calde, pătura unică – primăvara și toamna. Iarna, ambele pături împreună pentru a crea o atmosferă confortabilă și caldă.

Umpluturile naturale precum lâna merinos, lâna de cămilă, puful ușor de gâscă sau de cașmir sunt umpluturi care au un efect de compensare a temperaturii. Datorită bunei absorbții a umezelii asigură un climat plăcut, uscat în pat.

Umplutura naturală are, de asemenea, o capacitate mare de auto-curățare: fibrele pur și simplu resping particulele de murdărie. Dacă aerisiți corect pilotele – adică atârnă-l la aer curat într-o zi însorită – nu vei fi deranjat de mirosurile neplăcute.

Uneori puteți spăla păturile din material natural la 30 ° C. În orice caz, solicitați sfatul unei persoane competente.

Bumbacul ca material de umplere a păturii este, de asemenea, adesea folosit, în special pentru o pătură de vară. Bumbacul poate absorbi multă umiditate, dar o reține și nu o eliberează la fel de repede în mediu.

blank