Mădălina Ghenea
Showbiz

Care este marea iubire a lui Mădălina Ghenea! Vedeta a recunoscut totul

Superba Mădălina Ghenea (36 de ani) a recunoscut, într-un sfârșit, care este marea ei iubire.

Actrița din România Mădălina Ghenea care le-a luat mințile străinilor este una dintre cele mai dorite femei din lume, iar speranțele fanilor săi s-au reaprins după ce s-a despărțit, la finalul anului trecut, de jucătorul de tenis Grigor Dimitrov (32 de ani).

Cu toate că este cunoscută în primul rând în lumea actoriei și a modelingului, femeia care a crescut în Slatina este o împătimită fană a sportului rege, iar acum a dezvăluit care este marea sa iubire din Superliga României.

Care este marea iubire a Mădălinei Ghenea! Vedeta a recunoscut totul

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, una dintre cele mai frumoase femei din lume, a recunoscut că susține echipa din Craiova încă din copilărie.

Ea a crescut în Slatina și a luat acest „microb” de la tatăl său, mare suporter al formației din Bănie.

„Tatăl meu a fost un jucător la Dinamo Slatina, echipa din orașul meu natal. A fost foarte bun, dar după șapte ani s-a accidentat și a trebuit să renunțe la carieră.

Este fan Universitatea Craiova și așa am crescut și eu. Când eram mică, mergeam cu fularul Craiovei prin casă”, a declarat Mădălina Ghenea, potrivit jurnaliștilor din Italia.

În martie 2018, ea a postat pe Instagram o fotografie de la meciul amical dintre România și Suedia, 1-0, unde a mers cu fularul Peluzei Sud 1997 la gât, semn că echipa lui Adrian Mititelu este văzută de ea drept adevărata continuatoare a „Științei”. Acest gest i-a atras, la acel moment, antipatii din partea fanilor echipei patronate de Mihai Rotaru.

Mădălina Ghenea se uită la fotbal, dar habar nu avea cine este Radu Drăgușin

Radu Drăgușin a devenit cel mai scump român vândut vreodată în fotbal, după ce a fost cumpărat de Tottenham de la Genoa pentru cel puțin 25 de milioane de euro, însă Mădălina Ghenea a fost extrem de sinceră și a spus că nu a auzit niciodată de el, până să îl caute pe Google.

„A trebuit să-l caut pe Google! Nu știam cine este. Nu mă pricep.

Oricine face România mândră are nevoie de sprijinul nostru”, a scris Mădălina Ghenea, pe contul său de Instagram.

blank