Showbiz, Stiri

Care este adevărata zestre a Alexandrei Harra?

Alexandra: „Mândria şi bucuria mea în America sunt cei doi „copii””

61398792

La doar 23 de ani, Alexandra, fiica lui Carmen Harra, are doua masini luxoase si trei case. Tanara se mandreste cu zestrea ei, iar bunurile materiale pe care le detine o face sa fie mai pretentioasa in privinta barbatilor pe care ii alege pentru ea.

Locuieste intr-o vila luxoasa din Miami si se mandreste cu faptul ca, la 23 de ani, are diploma de consilier si castiga foarte bine.

61400953

Alexandra Harra a pozat in ultimul numar al revistei „Playboy”, reusind sa demonstreze ca o femeie poate fi sexy chiar daca are forme mai pline. Fiica celebrei prezicatoare se mai lauda cu faptul ca, desi este extrem de tanara, are deja ceva zestre stransa.

„Am o viata frumoasa si nu ma pot plange. Ma trezesc zilnic cu recunostinta in inima. Mandria si bucuria mea in America sunt cei doi „copii” ai mei: un BMW M3 portocaliu aprins din 2012 si un Mercedes CLS550 alb din 2013. Sunt innebunita dupa masini!”

„Doar 8 M3-uri din modelul pe care il detin au fost facute in toata lumea, asa ca e o masina unica si foarte speciala. Mereu ii spun mamei mele ca prefer masinile luxoase decat o casa. Desi avem trei case superbe”, a declarat Alexandra în presa mondenă.

61322014

Desi arata extrem de bine si este si foarte bogata, Alexandra Harra nu are un iubit. Nu pentru ca nu ar avea pretendenti, ci pentru ca este extrem de pretentioasa si nu gaseste un barbat care sa se ridice la nivelul asteptarilor sale.

blank