Necenzurat, Stiri

Care e mai buna la pat roscata, blonda sau bruneta?

Afla cat de senzuala poate fi o femeie in functie de culoarea parului

Afla cat de senzuala poate fi o femeie in functie de culoarea paruluiFiecare femeie este senzuala in felul ei , dar acum s-a demonstrata ca are o mare influenta si culoarea parului, mai ales in pat. Daca esti satena, bruneta sau blonda, te poti considera norocoasa, indiferent de culoarea podoabei capilare, toate au un avanataj.

Brunetele : Femeile brunete dau dovada de multa inteligenta  si istetime. Adesea preiau intiativa si stiu cum sa satisfaca un barbat. Brunetele adora sa vorbeasca, mai ales obscen in pat si sa isi devoreze pur si simplu partenerii. Se folosesc de farmecul si istetimea lor, iar rezultatul este o noapte fierbinte si de neuitat.

Roscatele : La fel ca si culoarea parului roscatele sunt de-a dreptul inflacarate si energice, mai ales in dormitor. Adora jucariilor in pat si pozitiilor sexuale complicate. Roscata este foarte implicata in dormitor, jucausa si foarte energica, intotdeauna te poate surprinde, nu te plictisesti niciodata.

Blondele : Cu blondele poti face orice in pat. Imaginatia barbatilor o iau razna in momentul in care se afla in pat cu o blonda. Acestea sunt foarte sensibile, indraznete  si jucause, asa ca nu ai avea de ce sa te plictisesti cu o asa minunatie in pat.

blank