Dana Roba
Showbiz

Care au fost primele cuvinte rostite de Dana Roba, după ce s-a trezit din comă: „Vorbește. Ne-a întrebat…”

Care au fost primele cuvinte rostite de Dana Roba, după ce s-a trezit din comă. Dana Roba s-a trezit zilele trecute din comă și și-a recăpătat cunoștiința, după ce a fost bătută cu bestialitate de soțul ei, cu un ciocan. Vedeta a avut nevoie de o operație pe creier foarte complexă care a durat 9 ore. Sora Danei, Lidia Roba, a spus care au fost primele cuvinte pe care le-a rostit aceasta după ce s-a trezit din comă.

Care au fost primele cuvinte rostite de Dana Roba, după ce s-a trezit din comă. Dana Roba s-a trezit din comă zilele trecute, după ce a fost supusă unei intervenții pe creier, care a durat 9 ore. Vedeta a fost adusă la spital în stare foarte gravă, după ce soțul ei a lovit-o cu bestialitate cu ciocanul în cap. Familia Danei Roba a stat mereu la căpătâiul ei și s-a rugat ca aceasta să-și revină. Lidia Roba, sora Danei, a declarat că aceasta a început să facă progrese și că rostit primele cuvinte.

Dana Roba

Care au fost primele cuvinte rostite de Dana Roba, după ce s-a trezit din comă

Dana Roba s-a trezit din comă, după operația pe creier, însă starea ei este încă una extrem de delicată și orice emoție o poate tulbura. Lidia Roba a mărturisit că există progrese în ceea ce privește starea de sănătate a surorii ei, Dana, iar primele vorbe rostite au fost „De ce s-a întâmplat asta„.

„Dana s-a trezit. Este conștientă, dar nu își amintește exact ce s-a întâmplat. Este ținută sub somnifere și calmante pentru că orice emoție o poate afecta fatal.

Ea nu are voie să-și amintească nimic pentru că orice plâns, orice emoție o poate afecta fatal. Dacă plânge îi pufnește sângele pe nas și pe urechi. Noi nu vrem să își amintească pentru că o poate afecta enorm. A făcut progrese, este conștientă și vorbește. Prima dată ne-a întrebat „De ce s-a întâmplat asta?” Are mâinile rupte, este toată vânătă pe mâini. Este ținută sub observație medicală pentru că se află, în continuare, în stare critică.

Fetele apropiate au mers la ea să o viziteze, dar, din păcate, mai rău îi făceau. Ea nu are voie să se streseze, să încerce să facă efort să-și amintească ceva. Momentan are nevoie de liniște, trebuie să treacă cele 12 zile critice. Vom vedea ulterior ce ne va spune medicul. Ni s-a spus să nu ne bucurăm prea mult pentru că este riscant fiecare pas. Va trebui să-i fie scos tubul de drenaj și atunci vom vedea ce se va întâmpla’, au declarat apropiații vedetei, în exclusivitate, pentru FANATIK.

Ce mesaj a transmis sora Danei Roba, după ce vedeta a suferit o intervenție pe creier

Sora Danei Roba a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care i-a rugat pe internauți să doneze pentru sora ei. Ulterior, mesajul a fost șters, dar Ella Tina a distribuit pe InstaStory anunțul făcut de Lidia Roba.

Sora Danei Roba a mai scris că recuperarea acesteia va fi foarte lungă, iar pentru asta au nevoie de susținere financiară. Astfel, familia make-up artistului a anunțat că a fost făcut un cont special în care binevoitorii vor să doneze pentru Dana Roba.

„Cu toate că Dana nu ar fi vrut ca eu să postez acest mesaj, soluțiile noastre ca și familie sunt limitate și îndrăznim să apelăm la bunăvoința celor care ați cunoscut-o. Celor care poate i-ați călcat pragul în salonul ei de machiaj sau poate a celor care ați rămas șocați de ceea ce i s-a întâmplat. Ne-ar fi de mare folos să primim o mână de ajutor. Costurile recuperării sunt foarte mari, iar în fața unei asemenea probleme apelăm la bunăvoința celor care au suflet pentru ea. Vă mulțumim pentru toată susținerea„, a mai scris Lidia Roba în mesajul ei.

blank