Actualitate, Stiri

Caracatiţa imobiliară a lui Klaus Iohannis, cu acte false

 1 Vizualizari totale,  1 Vizualizari azi

Primarul Sibiului va fi cercetat pentru uz de fals şi fals intelectual

  Iohannis imobiliare (2)

Două dintre imobilele pe care primarul Klaus Iohannis le deţine în inima Sibiului au fost dobândite total ilegal şi prin acte fals. Este vorba despre un caz cu moştenitori inventaţi şi mai grav, cu proprietăţi dobândite prin reintabularea unor persoane decedate, potrivit sursei citate.

Cauza urmează să fie trimisă Parchetului de pe lângă Judecătoria Sibiu pentru efectuarea cercetărilor penale pentru fals intelectual, uz de fals şi mărturie mincinoasă, scrie ecz.ro.

Klaus Iohannis susţine că şi-a cumpărat şase case doar din salariul de profesor şi cel de primar. Potrivit declaraţiei de avere, primarul Sibiului şi soţia sa au cumpărat din 1992 până acum şase imobile – trei apartamente şi trei case, pe care acum le închiriază.

Întrebat din ce bani a reuşit această performanţă demnă de invidiat, Iohannis a răspuns: „Din banii mei”. „Este, dacă vreţi, un model extrem de simplu. Din relativ puţini bani şi din ce am avut, am pornit cu soţia de la un apartament de patru camere pe care l-am cumpărat din banii de nuntă. Din acei bani şi bani adunaţi, din meditaţii, salarii, am facut următoarea achiziţie, am închiriat, am adunat banii, am mai făcut una…”, a explicat edilul.

În 2012, Iohannis a câştigat de la Primăria Sibiu un salariu de 39.000 de lei şi a avut venituri din chirii de 114.000 lei.

 

 

blank