Showbiz, Stiri

Capatos le-a dat liber, dar ele încing ringul de dans pe bani grei!

Loredana Chivu şi Ana Maria Mocanu îşi caută celebritatea în cluburile din străinătate. Deşi, asistentele lui Dan Capatos sunt teoretic în vacanţă, practic altfel stau lucrurile pentru cele două „păcătoase”. Tinerele au contracte generoase de a uimi audienţa în localurile unde se ascultă manele din Roma, Barcelona, Madrid sau Munchen pe care se pare că au început să le onoreze.

Loredana Chivu şi Ana Maria Mocanu ştiu să-şi rotunjească veniturile. Cele două asistente ale lui Dan Capatos profită din plin de vacanţa pe care au primit-o de la emisiune şi fac bani frumoşi în străinătate. Chiar şi când încă apăreau pe micul ecran, blondele dansau la sfârşit de săptămână în cluburile din străinătate, unde încingeau minţile petrecăreţilor cu mişcările lor lascive. De curând, „păcătoasele” au făcut mare show într-un local din Italia.

Blondele au fost cap de afiş alături de manelistul Eduard de la Roma şi au intrat pe scenă împreună cu artistul. Cântăreţul de manele chiar le-a prezentat audienţei ca fiind cele mai noi asistente ale sale. Îmbrăcate sumar, fetele au animat atmosfera într-o discotecă din Roma, iar apoi au profitat de călătorie ca să se relaxeze la plajă. Loredana Chivu şi Ana Maria Mocanu şi-au trecut în palmares dansuri incendiare la bară şi în cluburile de manele din Spania şi Germania.

„Asistentele lu Dan Capatos sunt cerute de românii din străinătate. Ana face furori cu mişcările provocatoare, iar Loredana îi bagă în boală pe bărbaţi cu formele ei. Clienţii mei stau cu ochii pe ele toată seara. Fetele se micşă foarte bine pe ritmuri orientale. Pentru câteva ore petrecute în club, Ana şi Loredana primesc până la 500 de euro fiecare, plus bacşiş, şi au incluse cazarea şi transportul”, ne-a mărturist Florin Bamboo, proprietarul unui lanţ de cafenele şi cluburi care îi poartă numele în peninsulă.

Deşi sunt angajate ale staţiei din Băneasa, unde sunt asistente la „Un show păcătos”, Loredana Chivu şi Ana Maria Mocanu au început încă de anul trecut să-şi rotunjească frumuşel veniturile, cu acordul şefilor, din prestaţiile de cele mai multe ori erotice în cluburile de noapte din ţară şi din străinătate.

blank
blank