Featured, Showbiz

Cântăretul Nelu Bălășoiu, în stare gravă în spital

Artistul Nelu Bălășoiu, este în stare gravă la Spitalul Județean Suceava, acolo unde a fost focar de coronavirus! Unul din fiii unui cântăreț a făcut anunțul trist!

Artistul Nelu Bălășoiu este în stare gravă, la Spitalul Județean Suceava! Unul din fiii lui a făcut anunțul trist, chiar în Vinerea Mare, pe pagina de socializare a cântărețului.

Nelu Bălășoiu, în stare gravă la spital
“Dragii noștri, din păcate, probleme de sănătate mai vechi ale lui tata s-au agravat, iar acum este internat în stare gravă la Spitalul Județean Suceava. Este Vinerea Mare, haideți să ne rugăm pentru el. Semnat: Ionuț Bălășoiu”, este mesajul postat de Ionuț, unul din fiii lui Nelu Bălăsoiu.

Surse din spital, ne-au dezvăluit că Nelu Bălășoiu ar fi în comă diabetică, iar starea lui este critică. El ar fi fost luat cu Salvarea de la azilul din Suceava unde trăia de mai bine de 2 ani și dus la spital. Starea lui de sănătate este una gravă, după cum a spus și Ionuț Bălășoiu în postarea făcută.

Nelu Bălășoiu suferă de diabet
Nelu Bălășoiu, cântăreț de muzică populară, are de ani buni probleme serioase de sănătate. El suferă de ciroză, de diabet și, mai mult, i-a fost tăiată o parte din laba piciorului, în urmă cu câțiva ani. Pe lângă asta, a mai fost diagnosticat de către medicii de la un spital din Capitală, unde fusese internat aproape două săptămâni la secția psihiatrie, cu demență.

Nelu Bălășoiu trăia, până în urmă cu aproximativ 2 ani, singur, într-o casă de lângă Slobozia, iar cei care îl îngrijeau erau vecinii. Aceștia aveai grijă să-l hrănească, să-i dea medicamentele, să-l spele, sau să-l ridice adesea de pe jos atunci când cădea.

Nelu Bălășoiu trăia de câțiva ani la azil
Nelu Bălășoiu se afla la căminul de bătrâni din Suceava de aproximativ 2 ani, de când câțiva apropiați de-ai lui, și niște artiști din breslă, au pus mână de la mână și s-au dat peste cap să-l ajute, să-l ducă la azil ca să fie îngrijit așa cum se cuvine. La azil, Bălășoiu a dus o viață extraordinară. El luase în greutate, căci patroana căminului de bătrâni îi făcuse dietă specială de îngrășare – el fiind foarte slab când a ajuns acolo – medicamentele nu-i lipseau, era spălat zilnic, în plus, avea activități împreună cu ceilalți bătrâni. Acum însă, se pare că starea lui de sănătate s-a agravat și a ajuns la spital.