Showbiz, Stiri

Cum îl păcălea mama pe Fuego în fiecare an de ziua lui

Cântăreţul împlineşte astăzi 37 de ani

Fuego_TORT-de-Ziua-luiFuego e născut în zi de sărbătoare comunistă, iar acest fapt i-a rămas bine tipărit în minte graţie mamei sale. „Mama mă păcalea de ziua mea! Îmi spunea că defilările de 23 august sunt… pentru mine”, a declarat artistul.

În copilărie ziua de 23 august era o mare bucurie în familia lui, cu adevărat. „Îmi amintesc cu plăcere şi emoţie că 23 august era motiv de sărbătoare pentru întreaga mea familie. Bunica îmi făcea tot felul de bunătăţi şi prăjituri… Amuzant este faptul că, ajutat de inocenţa specifică vârstei şi încurajat fiind de mama, trăiam cu impresia că toate manifestările publice de pe 23 august îmi erau dedicate, că instituţiile erau împodobite, iar steagurile ridicare tot… pentru mine. Cu stupoare am aflat, apoi, că ziua naţională era de fapt motivul pentru care toţi erau entuziasmaţi şi nu… eu”, îşi aminteşte amuzat Fuego.

 

Paul Surugiu, pe numele său de scena Fuego, împlineşte 37 de ani şi 20 de ani de carieră. E ceva, nu?! Cântăreţul a instaurat o tradiţie şi în fiercare an, de ziua lui, dăruieşte o nouă piesă fanilor săi. De data aceasta va lansa piesa „Stea”, compusă de colaboratoarea lui din Moldova, Eugenia Cărăbut Andrieş. Tot azi face 20 de ani de când a păşit pentru prima dată pe scena Festivalului de la Mamaia, festival ce anul acesta a fost anulat.