Showbiz

Cântăreața se simte hărţuită de mama fetiţei pe care a adoptat-o, Măriuca

Luminiţa Anghel nu reuşeşte să scape de teroare!

Luminiţa Anghel nu reuşeşte să scape de teroare

Mama biologică a micuţei Măriuca şi-a amintit subit că are un copil şi o terorizează pe Luminiţa Anghel, care a adoptat-o

Luminiţa Anghel (44 de ani) îşi face mari griji pentru Măriuca. După scandalul declanşat de mama biologică, cântăreţei i s-a schimbat până şi asistentul social care consemnează cât de bine e îngrijită Măriuca.

Luminiţa n-a putut avea, o vreme, copii, aşa că a înfiat doi: pe David (16 ani) şi pe Maria (6 ani). Ca printr-o minune, în 2011, solista a rămas însărcinată cu Silviu, soţul ei, aşa că familia Luminiţei s-a îmbogăţit cu un nou membru, băieţelul Filip.

Însă liniştea solistei avea să fie puternic zdruncinată de mama biologică a Mariei. Luminiţa Anghel şi-a spus durerea tuturor, stupefiată de faptul că atunci când a înfiat-o pe Măriuca asistenţii sociali nu au găsit-o pe mamă, iar acum aceasta a apărut cu scandal, cerându-şi copilul înapoi.

“Trăiesc un coşmar, mă opreşte lumea pe stradă să-mi dea sfaturi, şi de multe ori sunt de mână cu Maria, iar ea e nevoită să asculte părerile oamenilor necunoscuţi”, s-a plâns cântăreaţa.

Deşi, o vreme, recalcitranta femeie n-a mai apărut la uşa Luminiţei, artista se teme că scandalul va fi pus din nou pe tapet: “Acum este linişte, am fost toţi în vacanţă, la bulgari, şi ne pregătim să plecăm iar în concediu. Însă mi-e teamă că din toamnă se va activa din nou acest scandal. În urma faptului că mama fetiţei a apărut la televizor ni s-a schimbat şi asistentul social. Acum vine acasă altcineva să vadă cum este crescută fetiţa. Este foarte neplăcut prin ce trecem. Şi dacă aş şti că această femeie o vrea cu adevărat înapoi pentru că ţine la micuţă aş înţelege, dar întrebarea este: o iubeşte cu adevărat?”, a mai spus solista.

Angelica, mama biologică, cere să o vadă pe Măriuca de câteva ori pe an. Ea a ameninţat că, dacă nu pică la pace cu solista, se gândeşte să-şi ia fiica înapoi, chiar dacă e foarte săracă şi n-ar avea cu ce să o crească.