Showbiz, Stiri

Cântăreaţa care s-a inspirat din celebrele anime-uri japoneze Manga

Alyanna Lu colecţionează beţe pentru păr

Alyanna 2

E sexy si frumoasa si are un stil unic cu care isi doreste sa se impuna pe piata muzicala din Romania. Alyanna Lu si-a inspirat imaginea din celebrele anime-uri japoneze Manga, avand acasa o adevarata colectie de obiecte de par asiatice adunate de-a lungul anilor.

“Imaginea mea este inspirata din celebrele anime-uri japoneze Manga, este un look ce ma caracterizeaza: asiatic si zu-zu, asa ca mine, este parte din personalitatea mea. Acasa am o colectie intreaga de obiecte de par asiatice adunate de-a lungul anilor. De obicei, in calatorii, oamenii cumpara magneti de frigider, eu cumpar bete pentru par si un numai. Ciorapeii Manga si mastile de tot felul sunt doar o parte din micile mele nebunii pe care le mai colectionez”, ne dezvaluie artista. Alyanna Lu a plecat in Spania acum zece ani, acolo unde a locuit pana acum si pana cand si-a dat seama ca nu poate trai fara muzica. E pasionata de dans acrobatic si teatru muzical si a absolvit Scoala de Arte in Spania.

Alyanna

Piesa cu care Alyanna Lu a intrat pe piata muzicala romaneasca se numeste “Go!”. Este compusa si produsa in Spania, impreuna cu Noel Pastor, un producator de prestigiu care are 3 nominalizari la Grammy la activ. In Spania, cantareata s-a lansat cu o piesa compusa in Romania de Mihai Ristea (We party every day), care a fost imediat semnata imediat de o renumita Casa de Discuri ( Blanco Y Negro) si preluata de un mare lant de magazine din intreaga Europa (Abercrombie & Fitch), a urcat foarte repede in topuri si s-a bucurat de un succes incredibil, ceea ce a fost o mare bucurie pentru romanca: o piesa produsa in Romania a cucerit Spania si mare parte din Europa.

 

blank