International, Stiri

Cântărea doar 26 de kilograme, iar medicii i-au dat încă 48 de ore de viaţă

Ce s-a întâmplat cu ea după ce s-a angajat la McDonald’s

slaba

 Jo Thompson, in varsta de 21 de ani, poate spune ca locul de munca de la McDonald’s i-a salvat viata. Cand avea 17 ani, tanara cantarea doar 26 de kilograme, iar medicii i-au spus ca mai are de trait doar 48 de ore.

Jo, din Marea Britanie, a inceput sa sufere de anorexie de la varsta de 11 ani. In numai sase luni de zile, fata a fost spitalizata de mai multe ori, iar medicii i-au mai dat de trait doar 48 de ore.

Timp de 6 ani Jo a baut numai apa, a mancat doar mazare si depunea zilnic efort fizic pentru a ramane cat mai slaba. Intr-o zi, cand prietenii au invitat-o in oras, tanara a realizat ca are o problema grava si a decis sa lupte singura impotriva anorexiei. S-a angajat la McDonald’s.

Tanara s-a indragostit de managerul fast-food-ului, Zoheb, in varsta de 25 de ani. Barbatul a fost cel care a ajutat-o sa se faca bine.

slaba1

„Zoheb mi-a stat alaturi, daca mergeam sa mancam undeva, imi spunea ca nu mananca nimic pana ce eu nu termin ce am in farfurie. Acum pot spune ca sunt fericita”, a declarat Jo.

Cei doi s-au mutat impreuna dupa 6 luni de relatie. Acum sunt casatoriti si, desi medicii i-au spus ca nu va putea fi mama din cauza anorexiei, Jo este si mama a doi copii.

blank