Editorial, Stiri

Cand viata te foloseste pe post de W.C

Cand viata te foloseste pe post de W.C

blankCand vezi ca altul are mai mult ca tine…mai multa dragoste, afectiune, bani, faima, inteligenta, premii, carisma, frumusete.. incepi sa te simti frustrat. Dar esentialul este ca in momentul ala viata pur si simplu se caca pe tine.. practit iti zice : ”I’m not just fucking with you but i’m olso shiting on you!”. E ceva ce te depaseste si te face intradevar sa te simti frustrat ca naiba. Si te mai intrebi de ce dracu mai traiesti, cand totul se rezuma la nimic?.  Incercam sa ne gasim un model dupa care sa ne ghidam, sa nu uitam sfaturile batranilor, sa ne credem invicibili, sa ne facem drum printre pitzipoance cu genti cat dulapu’ lui Britney Spears incat uitam sa ne mai uitam la noi, sa stam in fata oglinzii si sa ne uitam in ochii nostri si sa ne spunem adevarul singuri in fata.

Ne mintim in fiecare zi ca nu exista caini vagabonzi, cersetori, copii calcati de mertzane , Irak, 9/11, bomba atomica, mizerie, violuri, batai, inegalitate intre oameni…si lista continua, incat uitam esentialul. Toate acestea exista si in loc sa le confruntam ne ascundem in spatele televizorului sau a burtii pline de bere si mici, si zicem :” Mda, asta este”. Fals!!  Este pur si simplu o intruchipare a ratingului si prost gustului care ni se baga pe gat de societate. Vedem cu o serie de evenimente se desfasoara in tara noastra si stam pur si simplu si radem de perlele elevilor de la BAC sau mai barfim cum a tras vecinul aseara apa la W.C la ora 3 dimineata.
 Ne lipsesc caldura unei imbratisari, unui sarut, unui adevar, unei prietenii, unui trandafir alb.. dar mai ales al sacrificiului. E trist cand viata te foloseste pe post de propiul W.C!
 
 
Guzun Alice
blank