Life, Stiri

Când el îţi arată o direcţie şi tu vrei spre alta, e semn că ceva nu mai merge!

Semne că vrea să te părăsească

semne paraseasca

Atunci când nu-şi mai doreşte relaţia cu tine, îţi vei da seama după semnele pe care ţi le dă. Stă în firea oricărei femei să fie un pic mai suspicioasă decât trebuie. Şi nu e bine, căci gândurile negre iscă scandaluri inutile în cuplu. Simţi că ceva scârţâie între voi? Hai să vedem împreună cât de gravă e problema!

Când aţi ales să păşiţi împreună pe acelaşi drum, inimile voastre au format un întreg, un tot, teoretic, indestructibil. Nimeni nu poate să vă cunoască mai bine decât voi înşivă. Prin urmare, nu e cazul să te îngrijorezi, căci singura în măsură să-şi dea seama de schimbări, mici sau mari, în bine sau în rău, eşti doar tu. Iată câteva indicii care să-ţi confirme sau să-ţi spulbere bănuielile.

Planuri de viitor? Ce-s alea?

Până nu de mult, luaţi până şi cele mai nesemnificative hotărâri împreună. Acum, totul e pe umerii tăi. Totuşi, el pare să-şi revină din amorţeală dacă un amic îi propune o afacere profitabilă şi e gata oricând să stea ore în şir să-i asculte variantele.

Rutina, bat-o vina!

Aceiaşi prieteni, aceleaşi vizite, aceleaşi discuţii… Vrând-nevrând, rutina se strecoară în viaţa oricui. Mai grav e când niciunul dintre noi nu face nimic pentru a o înlătura. Dacă el e tot mai plictisit, iar tu eşti singura care se străduieşte să facă ceva, e cazul să tragi semnalul de alarmă.

Ultimul cadou de la el l-ai primit…

…nici nu mai ţii minte când. Chiar şi de ziua ta şi-a amintit târziu şi atunci ţi-a dat nişte bani să-ţi iei tu ce vrei. E clar că ceva e putred la mijloc!

Singurătate în doi

Nu vă mai telefonaţi decât dacă se întâmplă ceva extrem de grav. Clipele împreună se pot caracteriza prin indiferenţă, cam cum ar fi şi compania unui coleg de cameră în cămin. Nu-l mai impresionează nimic, orice ai face.

Lasă-mă, da’ nu-mi da pace!

Sunteţi o pereche şi, cu toate astea, vă tachinaţi încontinuu. Mai mult, el te jigneşte, în glumă vezi Doamne, în prezenţa altora, mai mult sau mai puţin străini. Tu înghiţi nodul din gât şi mergi mai departe. Merită?

“Eşti prea bună pentru mine!”

Ironic, îţi “serveşte” un astfel de compliment, pe ton de reproş, la finalul uneia dintre numeroasele certuri. Nici nu mai contează dacă aveţi motiv sau nu, voi vă certaţi. Partea proastă e că nu-şi mai calcă niciunul pe suflet pentru a căuta împăcarea. E grav!

Ţi-e dor de…gelozie?

La început, chiar şi o privire mai “altfel”, îndreptată altcuiva decât lui, îi aprindea flacăra geloziei în suflet. Acum, nici nu-şi dă seama dacă-i faci ochi dulci altuia, chiar în prezenţa lui. Ba chiar te încurajează să ieşi singură, ca el să facă la fel.

Tandreţea strict interzisă!

În clipele în care simţi şi tu nevoia de puţin alint, de tandreţe, chiar dacă vă aflaţi într-un loc public, el te respinge: “Nu mai suntem puşti” Te doare răceala lui şi eviţi să repeţi gestul pe viitor. Uite-aşa, ajungi să tânjeşti după clipe altădată cât se poate de obişnuite!

Unde sunt serile de odinioară?

El e prea obosit pentru amor, iar tu te resemnezi uitându-te la televizor până îţi vine somnul. Şi ce greu vine! El sforăie, semn că doarme adânc, la doar câteva clipe după ce s-a întins în pat. Iar tu…

Cum o fi singură din nou?

Deja te gândeşti de ce mai stă lângă tine? Simţi că trăieşti mai cu poftă când el nu e prezent? Ia măsuri! Poate că îi convine să stea cu tine, dar îi place să guste viaţa în altă parte. Dă-i papucii înainte s-o facă el!