Showbiz, Stiri

Când a debutat pe “sticlă” purta haine împrumutate şi designerii îi întorceau spatele!

Astăzi este divă şi are lumea la picioare

Mihaela

În prezent, Mihaela Rădulescu este una dintre cele mai bine plătite vedete autohtone, iar organizatorii de evenimente îşi doresc să o aibă guest star. Situaţia era însă cu totul alta în urmă cu aproape două decenii, când diva şi-a făcut debutul în televiziune.

Mihaela n

Ani la rând, Mihaela Rădulescu a prezentat emisiuni de succes, fiind una dintre cele mai bine cotate prezentatoare TV. De câţiva ani, ea a hotărât să se retragă din lumina reflectoarelor şi să se mute la Monaco, unde locuieşte alături de Ayan, fiul ei şi al lui Elan Schwartzenberg. Atunci când timpul îi permite, Mihaela revine în ţară şi onorează invitaţii la emisiuni, evenimente mondene sau se implică în proiecte publicitare, fiind extrem de selectivă în alegerea lor.

Mihaela Radulescu si Dana Budeanu

De fiecare dată, vedeta are o apariţie memorabilă, de la coafură, machiaj, haine şi încălţăminte. Îşi permite vestimentaţii elegante şi nu se uită la bani atunci când şi le achiziţionează, dar în trecut a avut parte de umilinţe supreme.

Mihaela Radulescu

Ca orice tânără aflată la început de drum, Mihaela nu îşi permitea investiţii în garderobă şi încălţăminte. Avea o singură pereche de sandale pe care o vopsea astfel încât să pară nouă la următoarea apariţie pe micul ecran. În ceea ce priveşte îmbrăcămintea, Mihaela a fost ceva mai inspirată şi a reuşit să facă o impresie bună în faţa… publicului telespectator. “Pe vremea aceea împrumutam foarte multe haine de la prietenele mele mai înstărite. Am avut nişte luni bune în care doar cu haine de împrumut am făcut emisiunile. Pe urmă, încet – încet, am început să mai iau şi eu câte un salariu mai omenesc, foarte mic la început, mai îmi permiteam aşa câte o ţinută”, a declarat Mihaela Rădulescu.

Prezentatoare a unei emisiuni de divertisment, Mihaela Rădulescu a perseverat, iar rezultatele au început să se vadă la audienţe. Chiar şi aşa mulţi designeri i-au întors spatele atunci când le-a cerut ajutorul. “Am început, slavă Domnului, să am noroc să mai facă un creator sau altul câte ceva. Nu se înghesuiau prea mulţi că ştii cum e când eşti mai mic aşa şi la început. Şi mă duceam eu să mă rog de câţiva şi m-au refuzat mulţi atunci. După aceea, când au venit ei să mă roage să le port creaţiile, nu am mai vrut eu”, a conchis Mihaela Rădulescu.