Anamaria Prodan
Showbiz

Când a aflat Anamaria Prodan de infidelitatea lui Reghecampf: N-am înțeles lipsa asta acută de bărbăție

Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf au divorțat în mod oficial pe data de 19 noiembrie. Recent, impresara a dezvăluit când a aflat, de fapt, despre infidelitățile antrenorului.

După un divorț cu scandal, Anamaria Prodan a povestit când a aflat prima dată că Laurențiu Reghecampf i-ar fi infidel.

Anamaria Prodan ar fi aflat totul în urmă cu mai mulți ani. Impresara a povestit că persoane din lumea sportului ar fi atenționat-o în legătură cu „escapadele” soțului său. Aceasta chiar a spus că l-a atenționat pe Laurențiu Reghecampf că aceste zvonuri le afectează căsnicia.

Atunci, antrenorul ar fi avut altă amantă, care beneficia de banii familiei.

„Atunci, când au început să iasă toți. Stăteam cu Laurențiu de vorbă și îi spuneam: „Te rog, oprește-te. Nu voi mai putea face față. Eu sunt singură și am deschis războaie pe fiecare front și nu mai duc”.

A ieșit Gigi Becali și a zis că are amantă de opt ani, i-a deschis afaceri din banii familiei. E alta (n.r. amantă)…Vuia tot orașul, iar amanta râdea și arăta la tot orașul…și poze”, a povestit impresara în cadrul unui podcast, potrivit Spynews.

După aceea, familia a plecat în străinătate, lucru care le-a consolidat relația. Anamaria Prodan a spus că în acea perioadă, amândoi au luptat pentru căsnicie.

„Și atunci i-am spus: „Ai grijă că începi să te clatini din ce în ce mai tare și vezi că nu te distrugi tu, ne distrugi pe toți”. S-a liniștit când a plecat din țară, că nu mai aveam cum să rămânem aici.

Și am plecat împreună (…) Și-a revenit, am construit de la început tot ce se clătina, am venit cu fier beton, i-am distrus pe toți cei care au vorbit”, a continuat aceasta.

Ce a povestit despre infidelitățile fostului soț?

Anamaria Prodan l-a criricat dur pe antrenor, și a spus că nu înțelege cum a putut să o înșele.

„N-am înțeles lipsa asta acută de mândrie și de bărbație, adică să iei ceva ce au aruncat toți, ceea ce au luat, au consumat și au aruncat și tu să ajungi ultimul, să iei resturile. De ce?

Când unde te-am adus eu atât de sus, nici măcar nu aveai voie să apleci capul să te uiți la poalele muntelui. Trebuie să te uiți spre cer întotdeauna”, a declarat impresara.

Aceasta a spus că Reghecampf ar fi trebuit să fie stâlpul familiei, dar nu s-a comportat ca atare.

„Erai Laurențiu Reghecampf, erai soțul Anamariei Prodan. Aveai două fete de se învârteau după soare. Aveai un băiat minunat, aveai un băiat mare din prima căsătorie.

Tu trebuia să fii stâlpul acestei familii (…) Am stat lângă el secundă de secundă, verificat la sânge”, a mai spus aceasta.

blank