Showbiz, Stiri

Cancerul a recidivat! Celebrul stilist a fost operat la cap de trei ori în patru luni

Marian Dârţă: „Am o gaură în cap şi arăt ca un mutant”

media_138419268857192600

In primavara acestui an, Marian Darta a fost depistat cu fibrosarcom, o forma de cancer la cap. Operat de urgenta, celebrul hairstylist nelipsit pana nu demult de la evenimentele mondene credea ca a scapat si isi va putea vedea de viata sa. Din nefericire, cancerul a recidivat, iar in luna septembrie el a ajuns din nou pe masa de operatii. Trei saptamani mai tarziu a aparut si prima complicatie post-operatorie.

media_138419269673197500

Medicii de la Spitalul Municipal din Bucuresti au avut misiunea de a extirpa cei patru noduli care ii aparusera lui Marian Darta, la cap, in zona creierului mic, respectiv in locul unde acesta fusese operat si cu patru luni inainte. Interventia a decurs bine, iar dupa zece zile, hairstylistul vedetelor s-a externat din spital. Cand nici nu apucase sa rasufle usurat si sa se gandeasca ca a trecut a doua oara pe langa moarte, Darta a luat-o de la capat. In locul operat de doua ori pielea s-a inflamat si a pocnit, pacientul ajungand din nou pe mana medicilor care au fost nevoiti sa-l coasa.

„Am o gaura in cap si arat ca un mutant. Acum sunt chel si port bandana. In ultimii 20 de ani am avut numai parul lung. Pentru mine a fost un soc sa vad cum sunt ras pe cap. De 20 de ani imi purtam parul lung si acum sunt ca in palma. Dar asta mi-e soarta, karma, nici nu mai stiu ce sa zic. E blestem, crucea, nu stiu cu ce am pacatuit de am ajuns sa ma chinui in felul acesta. Medicii mi-au descoperit si un anevrism. Puteam sa mor in timpul operatiei”, a declarat Marian Darta în presa mondenă.

Vizibil afectat de tot ceea ce a patit in ultimul an, Darta a ajuns sa se izoleze si de aici la atacurile de panica nu a mai fost decat un pas.

media_138419270629900900

„Fac atacuri de panica constant. Ma apuca dintr-o data o frica de moarte. E o senzatie care te paralizeaza, nu mai gandesti. Nu pot sa ies cu cainele, in mall nici atat, in spatii aglomerate sau inguste. Peste cateva zile insa, pe 19 noiembrie, o sa incep radioterapia si va trebui sa merg des la spital. Deja m-am obisnuit, nu imi mai plang de mila. Incerc sa duc ce mi-a fost dat”, a mai declarat Marian Darta.

blank