Gigi Becali
Actualitate

Căminele groazei. Gigi Becali a vorbit despre greșeala făcută de fina sa, Gabriela Firea

Gigi Becali, nașul de cununie al cuplului Pandele-Firea, a intervenit public pentru a-și apăra fina. În opinia sa, Gabriela Firea nu este decât parțial vinovată.

Gigi Becali finanțatorul FCSB consider că Firea nu este vinovată, neavând nicio legătură cu situația din azile. Admite totuși că aceasta a greșit mințind că nu-l știe pe Ştefan Godei, patronul azilelor groazei din Voluntari.

„I-am zis să nu fie supărată că e nevinovată și să nu mai răspundă la acuze. I-am zis: tu zi că nu ai nicio legătură cu azilele și că există poliție și procurori care trebuie să-și facă treaba. A greșit spunând o minciună că nu-l cunoaște pe om. Nu m-a ascultat, faptul că ea a încercat să-l acopere pe acel bărbat… ăăă să se dezică de el…Trebuia să zică de la început „da, domnule, îl cunosc, dar nu am nicio legătură cu azilele”, a declarat Gigi Becali la România TV.

Ștefan Godei, „lipit” de Gabriela Firea, începând din 2014

Ștefan Godei a fost angajat de Gabriela Firea la cabinetul său de senator în perioada ianuarie 2021 – februarie 2023, după ce anterior a lucrat la Primăria Capitalei.

Practic Godei a lucrat direct cu Gabriela Firea în calitate de șofer angajat la cabinetul parlamentar al acesteia, după alegerile parlamentare 2020. De altfel, conform unor documente Digi 24, începând din 2014, Godei a fost angajat și la clubul de fotbal din Voluntari, oraș condus de 23 de ani de Florentin Pandele, soțul Gabrielei Firea, la Senat și la Compania Municipală de Consolidări.

Ministrul Familiei, Gabriela Firea, a demisionat vineri, ea suspendându-se și din funcția de președinte al PSD București. Firea și-a anunțat demisia printr-un lung mesaj postat pe Facebook, în care se consideră „complet nevinovată”, susținând că este victim și că a existat un „război total pentru demolarea”, „și mai puțin pentru aflarea adevărului”:

„A existat un singur interes: să se arunce cât mai mult noroi spre mine, cât mai multe dezinformări, să se exercite presiune mediatică asupra mea și a soțului meu, să fim puși la stâlpul infamiei, cu un singur scop”.

Firea a susținut din nou, joi, că Ștefan Godei nu a fost șoferul său. Ea admite, totuși, că Godei a lucrat ca șofer la Primăria Capitalei, dar „pentru alte persoane”, și la Senat, unde „a deservit o perioadă colegii de la cabinetul senatorial, așa cum a făcut-o în toate instituțiile unde a activat”.

blank