Showbiz, Stiri

Camelia Voiculescu, prădată de propriul angajat

Hoţul a furat bijuterii în valoare de 60.000 de euro

61405152

 Fiica omului de afaceri Dan Voiculescu, Camelia Voiculescu, a fost jefuita chiar de omul de casa in care avea incredere deplina: ingrijitorul vilei pe care aceata o detine din Buftea i-a furat mai multe bijuterii din aur!

Fata cea mica a omului de afaceri Dan Voiculescu a fost jefuita chiar de angajatii sai! Mai exact, unuia dintre ingrijitorii vilei sale din Buftea, incoltit de datoriile la camatari, i-au lucit ochii cand a descoperit in camera Cameliei Voiculescu o adevarata comoara. In luna septembrie a anului trecut, Cristian Bajan i-a “curatat” dressingul, acolo unde mostenitoarea imperiului Voiculescu isi tinea bijuteriile din aur, de circa 50.000 de euro, inclusiv un un ceas Rolex in valoare de 10.000 de euro.

61405153

Hotul a fost prins la inceputul acestui an, cand si-a recunoscut fapta si le-a spus anchetatorilor ca toate bijuteriile au fost duse la o casa de amanet, loc care a fost perchezitionat de politisti pentru a recupera macar o parte din prejudiciu.

Patronul casei de amanet nu mai avea decat ceasul Rolex primit de la ingrjitorul casei, accesoriu care urma sa ajunga pe mana sotiei sale, drept cadou.

De cealalta parte, Cristian Bajan a spart toti banii pe care i-a luat de pe urma bijuteriilor, singura “investitie” fiind o masina Volswagen Bora.

Instanta a decis insa sa puna sechestru pe masina si sa-l condamne la doi ani de inchisoare cu suspendare pe ingrijitor, in timp ce fiica lui Dan Voiculescu nu a reusit sa recupereze decat ceasul Rolex.

Camelia Voiculescu, fiica fondatorului trustului Intact, Dan Voiculescu, a absolvit Academia de Studii Economice din Bucuresti si s-a angajat ca producator TV la postul de televiziune Antena 1. A fost reporter timp de un an, iar din 2002 si pana in 2003, a devenit treptat vicepresedinte, presedinte si CEO al postului Antena 1, iar acum ocupa functia de presedinte al intregului grup media.

Averea familiei Voiculescu a ajuns la suma de 120 de milioane de euro (loc 24), dupa ultimul top facut de o revista de specialitate.

blank