Showbiz, Stiri

Camelia Sucu risca 7 ani de inchisoare!

Camelia Şucu a fost data in judecata de catre chef David Contant si risca 7 ani de inchisoare daca va fi gasita vinovata de toate capetele de acuzare.

61641698

Cheful a povestit cum a inceput relatia profesionala pe care a avut-o cu femeia de afaceri, milionara in euro, si cum s-a terminat totul in cel mai urat mod cu putinta.

“Am fost contactat prin intermediul rețelei de socializare profesională linkedin de către Camelia Șucu care, cunoscând background-ul meu profesional și renumele de care mă bucur în domeniul meu de expertiză – haute cuisine, mi-a solicitat să ne întâlnim pentru a-mi prezenta un „proiect care ar putea să mă intereseze”.

Întâlnirile și discuțiile noastre s-au derulat în perioada 08.03.2014 – 25.03.2014, perioadă în care interesată de viziunea și expertiza mea în domeniul culinar, dar și de serviciile pe care i le propusesem ca urmare a solicitării primite, Șucu mi-a propus o colaborare pe termen lung în care mi-a propus ca în schimbul micșorării pretențiilor mele salariale să devin partener asociat în „Restaurantul Iconic”, urmând să fiu managerul cu puteri depline al restaurantului mai sus amintit. Am început să lucrez efectiv începând data de 01.04.2013, făcând comenzi pentru materiale și instalații pentru bucătărie, contacte cu furnizorii, promoții culinare săptămânale pentru Iconic și alte activități de promovare a afacerii (fotografii, sit internet). Am pregatit deschiderea primului si singurului concept La Cornue din Romania pana in prezent – un Rolls Royce al bucatariei, o marca cu traditie din 1908 – pentru a promova produsele tipice romanesti intr-un cadru glamour, fin la Iconic”, a povestit francezul pentru Ring.

61641699

David Contant a fost surprins in momentul in care a fost internat de urgenta in spital ca femeia care il angajase nu ii platise asigurarea medicala. Nici angajamentele cu privire la gestiunea restaurantului nu au fost respectate, iar de aici a urmat un adevarat calvar pentru chef Contant, care a fost nevoit sa apeleze la justitie pentru a-si rezolva problemele.

„Nu lipsit de importanţă este faptul că conducerea Restaurantului Iconic Food Wine & Design a fost extrem de deranjată că pentru a evita orice posibilă implicare în situaţii mai puţin corecte, am solicitat clarificări cu privire la prânzul/cina oferit(ă) gratis, în mod regulat, funcţionarilor din administraţia publică, cu precădere autorităţilor de la Sanepid, acest fapt constituind probabil alt motiv care a stat la baza concedierii mele intempestive„, spune David Contant în plângerea penală.

blank