Showbiz, Stiri

Camelia Duţă, dansatoarea de step de la «Românii au talent», îşi aşteaptă şi acum banii

“Mi-au dat un cec de 3.000 €, dar n-am primit banii”

dansatoarea

Camelia Duţă, femeia de 33 de ani din Iaşi, care a uimit o ţară întreagă, în sezonul trecut al emisiunii “Românii au talent”, de la Pro TV, cu abilitatea sa de a dansa step, ne-a făcut o mărturisire şocantă. Ieşeanca a povestit că cecul de 3.000 de euro, primit în cadrul emisiunii “Serviţi, vă rog!”, difuzată de acelaşi post de televiziune, nu a ajuns niciodată la ea.

Femeia lucrează la o spălătorie auto şi trăieşte în continuare într-un garaj pus la dispoziţie de şeful ei. Se îmbracă mereu în acelaşi trening ponosit, pantofii de step, cea mai mare avere a ei, s-au uzat, iar mâncarea şi-o cumpără de cele mai multe ori pe caiet, până ce primeşte salariul de 500 de lei. Cu toate acestea, niciodată nu a cerşit vreun leuţ, iar acum îi este ruşine să insiste să intre în posesia banilor pe care i-a câştigat.

Suma i-a fost promisă la «Serviţi, vă rog!», vara trecută, în ultimul episod al emisiunii. Camelia a fost chemată de la Iaşi pentru a i se înmâna un cec. În faţa camerelor de filmat, a primit simbolic din mâinile amfitrionului emisiunii hârtia pe care era trecută suma de 3.000 de euro.

“Eu nu le-am cerut nimic niciodată, ei au venit cu această idee. Am fost în emisiune şi Nea Marin mi-a dat un cec pe care scria 3.000 de euro. În realitate, nu am primit acei bani. De câteva ori, la început, am întrebat pe cineva din echipa care a produs emisiunea şi mi s-a spus să mai aştept. Ultima dată, mi-au zis să-mi deschid un cont pentru a-mi primi imediat banii. Nu mai insist cu telefoanele, pentru că mi-e ruşine, nu vreau să pară că cerşesc. Toată viaţa am muncit pe unde am putut şi nu am întins niciodată mâna”, a precizat Camelia Duţă.

Dansatoarea de step spera ca, din acei bani, să-şi repare acoperişul garajului unde locuieşte. Se bucură însă că măcar iarna a fost blândă şi nu a avut probleme.