Showbiz, Stiri

Cameleonică. Mihaela Rădulescu, de la „Budigăi style”… la ţinută de divă!

Mihaela Rădulescu este mândră că a învăţat să navigheze, acum îşi caută un… velier.

Diva MihaelaMihaela Rădulescu susţine că a învăţat să navigheze şi că nu mai are nevoie decât de un… yacht, după cum scrie pe tricoul pe care-l poartă.

Fără să ţină cont de statutul ei şi de faptul că este una dintre cele mai admirate femei din punct de vedere vestimentar, Mihaela Rădulescu şi-a dovedit, încă o dată, dezinvoltura.

Aflată în vacanţă, „diva din Monaco”, cum a fost supranumită, a afişat o ţinută teribil de relaxată, de care până şi a vorbit cu o uşoară ironie.

„Budigai style, no papuci, just nature:)) Si, in loc de yacht, prefer un velier, oricand ! Am facut cursurile de sailing, trebuie sa mai gasesc doar barca…si un capitan:))))”, a scris Mihaela pe contul ei de Facebook. Admiratorii s-au grăbit să-i transmită aprecierile, punctând faptul că o consideră o doamnă, indiferent cu ce anume ar alege să apară îmbrăcată.

Mihaela tricouInteresant este faptul că, doar cu câteva ore mai înainte, fosta prezentatoare îi anunţase pe admiratorii ei despre această ţinută purtată prin camera de hotel, însă nu îndrăznise să o şi arate, preferând să posteze o imagine mai veche în care apare drept o doamnă foarte stilată. Până la urmă, mergând pe naturaleţe , Mihaela Rădulescu, şi-a luat inima în dinţi şi şi-a arătat „adevărata faţă” din timpul vacanţei…

Un episod care vorbeşte tot despre un detaliu intim s-a petrecut în urmă cu câţiva ani, în Franţa. După cum a dovedit pînă acum, vedeta nu s-a pierdut cu firea niciodată, nici măcar în vacanţa de după anunţarea divorţului de Elan Schwartzenberg, din 2008. Ce s-a întâmplat atunci? Diva şi-a pierdut câte puţin din secrete, luată pe sus de valurile mării şi de ghiduşeniile în apă ale lui Ayan… Rămânând aproape goală, a ieşit din valuri aidoma unei sirene… cu sânii ieşiţi din sutien. Nuditatea pare să nu o fi deranjat deloc pe Mihaela Rădulescu.

blank