Showbiz

CALINESCU REVINE IN “PRO” DUPA 14 ANI!

Florin-Calinescu-a-ajuns-doar-o-umbra-a-barbatului-de-altadata--Uite-cum-arata-acum-prezentatorul-TV-Flllooooooooorrriiiiiin Caaaaaaaalinesssscuuuuuuu!!!

Florin Călinescu revine după 14 ani la PRO TV în juriul “Românii au talent”, în locul lui Bebe Cotimanis. De ce revine? “Talentul meu este să vorbesc oamenilor. Mi-a fost dor de oameni!”, recunoaşte artistul.

“A părăsit PRO TV in 2001 din cauza principiilor lui. Nu a acceptat pur si simplu să fie coleg la PRO TV cu Adrian Paunescu care avea si el emisiune pe atunci. Nu putea sa inteleaga dincolo de intelegerea lui a lucrurilor si a evenimentelor. Si-a lasat PRO TV cu tristeste si cu speranta ca el oriunde s-ar duce va fi la fel de mare”, a povestit Doina Gradea, asistenta sefului PRO TV vreme de 20 de ani.

Bebe Cotimanis a fost înlăturat pentru a+i face loc lui Călinescu la emisiunea “Românii au talent”.  „A contribuit din plin la descoperirea talentelor și a mizat de fiecare dată pe emoția pe care concurenții au reușit să o transmită. În perioada următoare, actorul se va dedica proiectelor de televiziune și teatru în care este implicat”, a fost explicația seacă a trustului PRO.