Social, Stiri

Calinescu a fost primul om din Romania care a dat un miliard de Revelion, dar acum este in pericol sa piarda tot!

Desi a dat televiziunea pe afaceri, iar o perioada i-au mers foarte bine, Calinescu a ajuns sa detina acum un grup de companii care nu mai fac fata datoriilor!

61571736
 
L-ati revazut recent pe Florin Calinescu intr-o ipostaza de nerecunoscut, filmat de paparazzi Cancan in compania unor amici, asta dupa foarte mult timp in care s-a ferit sa mai fie vazut. Ravasit si nebierbierit, Calinescu parea coplesit de proble, iar acum am aflat ca are toate motivele din lume.

Necazurile din ultimii ani, perioada in care si-a pierdut sotia si fiul, l-au facut pe actor sa nu dea foarte mare importanta felului in care se afiseaza in public a fost semnul cel mai vizibil. Nimeni nu stie insa ca afacerile au mari probleme din cauza datoriilor.

Desi a bagat foarte multi bani in ele, acum, daca trage linie, isi da seama ca din diverse considerente pe care doar el le cunoste, a pierdut o avere.

Pierderi de 15 milioane de euro!

Compania Pro Optica, care are ca obiectiv cercetari in alte stiinte naturale si inginerie i-a adus o paguba colosala in 2013, de peste 40 de milioane de lei. De fapt, in ultimii trei ani, toate cele sase companii pe care Florin calinescu le detine inregistreaza pierderi evidente. Fulmed a avut de asemenea pierderi de 4 milioane de lei de lei, iar Optimesc Prod 5 milioane de lei.

Per total, Calinescu a pierdut peste 66 de milioane de lei numai anul acesta din afaceri, echivalentul a 15 milioane de euro, de cinci ori mai mult decat in 2011! In acest context nu este exclus ca in viitorul apropiat, cand isi va complete urmatoarea declarative de avere, sa vedem ca numarul firmelor detinute de el s-a injumatatit.

Asta nu inseamna ca Florin Calinescu ramane sarac lipit. Nici pe departe. Potrivit ultimei declaratii de avere, el detine trei terenuri, patru case, ceasuri de 27.000 de euro si o limuzina de 40.000 de euro.