Actualitate, Stiri

Câinii atacă din nou! Femeie sfâşiată de câinii unor ciobani

S-a ghemuit cu mâinile în dreptul capului pentru a nu fi muşcată de faţă

caine

O femeie în vârstă de 67 de ani, din judeţul Vaslui, a ajuns în stare gravă la spital cu numeroase plăgi muşcate, după ce a fost atacată de mai mulţi câini care aparţineau unor ciobani, pe un câmp.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului de Urgenţă Bârlad, femeia a fost atacată de câini pe un câmp din comuna vasluiană Banca, în timp ce mergea la fiica ei care locuieşte într-un sat vecin.

Astfel, în momentul în care a ajuns dreptul unei turme de oi, femeia a fost atacată de mai mulţi câini, aceasta ghemuindu-se cu mâinile în dreptul capului pentru a nu fi muşcată şi de faţă. În cele din urmă, femeia a reuşit să se salveze, folosind un băţ şi aruncând cu pietre în câini.

„Femeia a ajuns la spital cu numeroase plăgi muşcate la picioare, fese, la spate şi la cap. Toate rănile au fost suturate de către medicii chirurgi, în prezent pacienta fiind în afara oricărui pericol”, a declarat, vineri, directorul medical al Spitalului de Urgenţă Bârlad, Gabriela Daniş.

Femeia de 67 de ani este a trei victimă a câinilor în ultimele două săptămâni în judeţul Vaslui. La începutul lunii octombrie, un bărbat în vârstă de 65 de ani, din municipiul Vaslui, a fost internat în stare gravă la spital, după ce a fost muşcat de o haită de câini, medicii intervenind pentru suturarea a 39 de plăgi muşcate.

Ulterior, un bărbat de 58 de ani, din localitatea vasluiană Jigălia, a ajuns în stare gravă la spitalul din Bârlad cu mai multe plăgi muşcate profunde, după ce a fost atacat pe câmp de o haită de câini care aparţineau unui cioban de la o stână din afara satului.

 

 

 

blank