Câinele
Featured, Life

Câinele girafă face senzatie pe unde trece, fiind animalul de companie cu cel mai lung gat

Câinele Ketama, un ogar spaniol, a ajuns cunoscut pe tot internetul datorită gâtului lui uriaș. Mulți utilizatori au glumit, asemănându-l cu o girafă.

Ketama e câinele cu cel mai lung gât. Întoarce multe priviri când iese la plimbare

Stăpâna lui Ketama, Monique Morsink, a spus că gâtul său are 25 de centimetri. Cățelușa în vârstă de doi ani este un ogar spaniol, câine de vânătoare recunoscut pentru viteza sa și trupul elegant. Această rasă este folosită de cele mai multe ori la curse și vânătoare.

Din păcate, mulți ogari spanioli pot cădea pradă cruzimii oamenilor. Însă, din fericire, Monique și partenerul său, Martijn ten Voorde, au salvat-o pe pe Ketama, iar acum locuiește cu ei în Olanda.

„Pentru rasa ei, este o fată extrem de lungă. Este mai lungă decât majoritatea femelelor din rasa ei pe care le-am văzut. Are dimensiunile unui mascul.

Și, de asemenea, când o plimb, are atât de multe lese pe ea. Poartă o zgardă și un ham de siguranță. Deoarece este foarte subțire și agilă, poate scăpa cu ușurință dintr-un ham normal sau dacă poartă zgarda”, a povestit Monique.

Monique a spus că patrupezii din rasa ogar spaniol sunt supuși relelor tratamente în Spania. Ea a spus: „Am aflat că există o mare problemă în Spania. Ogarii spanioli sunt folosiți pentru vânătoare, ceea ce este o mare tradiție.

Însă, dacă câinele Ketama nu sunt suficient de buni pregătiți pentru vânătoare, aceștia sunt uciși sau aruncați. De asemenea, la sfârșitul sezonului de vânătoare, câțiva câini care nu au vânat bine sunt, de asemenea, uciși sau aruncați”, a mai spus ea, potrivit Metro.
Câinele girafă
Femeia a spus că a găsit-o pe Ketama pe internet, la un centru de salvare a animalelor. „Ketama s-a dovedit a fi un cățel foarte haios. E foarte prezentă în locuința noastră. Vrea mereu să stea cu tine. Este, de asemenea, foarte inteligentă și va face orice pentru a primi o recompensă”.

blank