Cahill îl laudă pe Dobre: Australianul a postat un mesaj pe contul lui Twitter, acolo unde are numai cuvinte de laudă pentru omul care a ajut-o pe Simona Halep să câştige al doilea trofeu de Grand Slam din carieră, Wimbledon 2019.

“Transmit felicitări unuia dintre cei mai buni antrenori pe care i-am cunoscut vreodată şi, fără îndoială, unul dintre cei mai tari oameni care există. Ai făcut o treabă bună Daniel Dobre. Vei fi pentru totdeauna antrenorul unei campioane de la Wimbledon! Foarte bine, colegule, şi sper că tu şi Simo vă bucuraţi de primirea incredibilă pe care aţi avut-o la întoarcerea acasă #noisuntemsimo”, a scris Darren Cahill.

Advertisement
Antrenorul a urmărit cum a fost întâmpinată Simona în România şi a scris şi despre acest lucru pe contul lui de Twitter.

Unul dintre conturile fanilor Simonei Halep, SimoReactions, a postat un clip în care apărea românca, cu un mesaj clar: “Nu ştiu dacă realizează cât de mult o iubim”.

La această postare Cahill a replicat: “Ea ştie şi îşi iubeşte ţara, la rândul ei”.

Simona Halep a cucerit cel de-al doilea trofeu de Grand Slam, după cel de la Roland Garros, din 2018, impunându-se în faţa Serenei Williams, cu scorul de 6-2, 6-2.

Darren Cahill a încetat să o mai pregătească pe Simona Halep, în luna noiembrie a anului 2018, când a anunţat că are nevoie de o pauză de un an pentru a fi mai mult timp alături de familia sa.

Alături de antrenorul australian, Halep a ajuns numărul 1 mondial şi a cucerit trofeul de la Roland Garros. După ce colaborarea dintre Simona şi Cahill a încetat, locul antrenorului a fost luat de Daniel Dobre, alături de care, sportiva a reuşit să cucerească Wimbledon-ul.