Featured, Medical

Căderea părului – o realitate cu care se confruntă şi bărbaţii, şi femeile. Cum o putem preveni?

Căderea părului este un fenomen normal atât timp cât se încadrează în nişte limite acceptabile. Dacă mai pierzi un fir, două la periat sau când îl întinzi cu placa nu e o problemă. Însă când firele de păr cad în număr mare şi nu mai apar altele în loc, rădăcinile sunt distruse, atunci căderea părului devine o problemă reală. Bărbaţii sunt mai predispuşi la pierderea podoabelor capilare, dar nici femeile nu sunt ocolite şi se confruntă din ce în ce mai des cu firele de păr care nu mai cresc după ce cad.

Motivele pentru care se întâmplă aşa ceva pot fi foarte multe. De exemplu, stresul poate duce la căderea părului, ritmul sau de creştere este modificat de stările noastre emoţionale, sarcina şi naşterea, durerile imense suportate duc şi ele la căderea părului. Ne mai putem trezi fără podoaba capilară aşa de deasă şi dacă luăm prea multă vitamina A, dacă nu mâncăm suficiente proteine, care ne ajută să avem o regenerare rapidă a firelor de păr. Dezechilibrul hormonal, moştenirile genetice, deficienţa de fier, tiroida cu probleme, toate acestea completează lista motivelor pentru care căderea părului a devenit aşa de frecventă.

 

Tratamentele pentru căderea părului trebuie să fie naturale şi eficiente

 

Dacă ştim care a fost cauza ce a dus la căderea părului ştim şi ce tratamente pentru păr putem folosi. În materie de astfel de soluții pot exista diverse medicamente, creme care se aplică local, se pot face tratamente hormonale dacă avem o cauză hormonală, se pot folosi diverse şampoane.

 

E important de reţinut că un tratament pentru căderea părului bun nu se reduce doar la aplicarea unor substanţe şi luarea de medicamente, el trebuie completat cu un regim alimentar corect şi cu un stil de viaţă echilibrat. Un tratament pentru căderea părului care va reuşi va fi bazat pe substanţe organice, naturale, fără prea multe chimicale care ar putea slăbi şi mai tare rădăcina firului de păr. La ora actuală se găsesc deja o mulţime de tratamente pentru creşterea părului, se pot face chiar şi operaţii, însă randamentul cel mai bun îl va da un tratament pentru creşterea părului local cu substanţe naturale atent selecţionate şi cu efecte puternice pe termen scurt.

O variantă ar fi alegerea unui tratament pentru îndesirea părului cu produse 100% naturale, cu extracte din diverse plante, fructe. Avantajul său este că efectele se văd imediat, firul de păr îşi recapăta frumuseţea şi rezistenţa, rădăcina e hrănită, scalpul e hidratat, schimbarea se poate observa după doar câteva săptămâni de tratament. Cu un tratament pentru îndesirea părului cu substanţe naturale nu numai că vei avea o podoabă capilară bogată, dar vei putea să ai un păr care arată mult mai bine ca înainte.

 

Produse naturale şi cu efecte garantate, de la GEROCOSSEN

Una dintre firmele care are suficient de multe soluţii pentru regenerarea părului, toate naturale, este şi GEROCOSSEN. În oferta curentă sunt pachete cu şampon, loţiune, ser, balsam împotriva căderii părului, care grăbesc regenerarea părului. Toate produsele vândute din aceste pachete sunt testate dermatologic, nu au parabeni sau siliconi, au chinina, părul este întărit de la rădăcină şi creşterea sa este stimulată natural. Aplicate la fiecare spălare, şampoanele şi balsamurile, zilnic, pentru loţiune şi ser, produsele naturale vor avea efectele aşteptate în doar câteva zile şi părul va fi mai rezistent pe măsură ce tratamentul ajunge la final.

Hidratarea puternică, mătreaţa mai puţină, reducerea excesului de sebum, sunt efecte ale folosirii regulate a tratamentelor propuse de firma cu experienţă. Compania românească de tradiţie oferă suport telefonic de calitate, livrare gratuită la comenzi peste 75 lei, produsele bio sunt româneşti, fabricate şi dezvoltate cu cele mai noi tehnologii din domeniu.

blank