Showbiz, Stiri

Cabral şi-a dus nevasta la moschee, în Dubai

Andreea şi-adus bărbatul la mall, drept răzbunare!

Andreea si Cabral Miracle garden (2)_resize

De fapt s-a întâmplat taman invers. Cabral şi Andreea s-au intors foarte impresionati din Dubai si Abu Dhabi unde au vizitat multe obiective turistice, au mers la plaja, la ski, la shopping, au bifat toate activitatile pe care si le doreau de la o vacanta. Amândoi povestesc cu umor ce i-a impresionat cel mai mult în această mică evadare.

Andreea si Cabral Souk Madinat_resize

“Cel mai tare ne-a impresionat moscheea din Abu Dhabi (Grand Mosque). E greu de explicat in cuvinte ce am simtit. Pe langa arhitectura si detaliile extrem de frumoase, luxul si grija pentru traditie, intamplarea a facut sa putem asculta pe culoarele moscheei rugaciunea de seara. Rasuna prin toate difuzoarele. Si chiar daca n-am inteles o boaba in araba, incarcatura momentului a fost deosebita, am simtit-o chiar si noi”, incepe povestea Andreea.

Andreea si Cabral Grand Mosque-8

Cei doi au vizitat locurile alaturi de un ghid roman, au mers la un seminar despre cultura araba si chiar le-au cunoscut casele.

Andreea si Cabral Grand Mosque-6

“In plus, ne-am plimbat prin orasul vechi, prin bazar, am traversat raul cu abra (gondola lor) si ne-am plimbat cu ea pe asa zisele canale amenajate in stil venetian, am fost pe Palm Jumeirah, am vizitat fostul palat prezidential, am fost pe circuitul de Formula 1, si intr-un final… la mall, normal. Ba chiar am ajuns intr-o seara si la partia de ski. Au amenajat una la interior, lunga de 2 kilometri, chiar in mijlocul desertului, tot la mall”, adauga Cabral.

Andreea si Cabral Burj al Arab_resize

Cabral si Andreea au fost si la plaja, in rest au vizitat foarte mult: “Am urcat si in Burj Khalifa (cea mai inalta cladire din lume), asta multumita rezervarilor facute online de Cabral inca din Bucuresti. Altfel, n-aveam nicio sansa sa urcam, se inghesuiau turistii la casa de bilete… A fost incredibil de frumos, avem sute de fotografii de la peste 400 metri deasupra orasului”, spune Andreea Ibacka.

Andreea si Cabral Miracle garden-3_resize

 Andreea si Cabral Miracle garden-5_resize

 

blank
blank