Showbiz, Stiri

Cabral pune burta pe carte

Cabral a declarat ca se apuca se scoala de soferi pentru categoria C

CabralCabral a declarat ca desi nu ii place scoala, totusi o sa se apuce de invatat. Se pregateste pentru scoala de soferi,mai exact pentru categoria C. Cabral intotdeauna a invatat numai ce i-a placut, dar mai nou vrea sa se apuce de invatat pentru a conduce si categoria C, sa stie omul sa conduca si o ambulanta cand o sa fie nevoie.

„Scoala n-a fost niciodata hobby-ul meu numărul 1. Adica am avut materii la care am fost bun, am participat si la olimpiada in clasele mai mici, dar au fost si materii pe care nu le inghiteam nici cu lamaie. A trebuit, deci sa ma orientez catre chestii care imi plac si-asa am facut si facultatea, asa mi-am luat si masterul, concentrandu-ma pe lucrurile care imi placeau. Asa a fost si cu scoala de soferi, adica masinile mi-au placut de cand eram foarte mic. Am primit de la un prieten de-al parintilor mei, Faouzi, prima si ultima masinuta de fier pe care am avut-o, o ambulanta din aia americana. Si de-atunci am inceput sa visez sa ma fac sofer de ambulanta.
Şi-aşa cum spuneam acum câteva zile, trebuie sa-ti doresti destul de tare ca sa reusesti ceva, plus ca trebuie sa muncesti si la un moment dat sunt sanse mari sa reusesti. Asa ca… m-am apucat de scoala de soferi din nou, vreau sa-mi iau categoria C. Am deja A si B (inca din Paleolitic), dar ca sa conduci ambulanta iti trebuie „C”-ul, trebuie sa fii profesionist.”, a povestit Cabral..

 

blank