Showbiz, Stiri

Cabral a fost scos din sărite de ultraşii maghiari

Cabral vrea o poliţie ca afară… şi să-i aresteze pe scandalagii

CabralCabral publică un text pe blogul său, indignat de felul cum se manifestă musafirii românilor, respectiv suporterii maghiari.

Vedeta publică un text de bun simţ, sub numele “Huliganii maghiari? Luaţi pe sus, tăvăliţi bine dacă se opun, la tribunal şi-apoi la închisoare!”

“Aşa ceva nu este admisibil nicăieri în lumea asta! Lumea înţelege ideea de a primi bine musafirii, de a fi politicos şi chiar serviabil. Asta până când musafirul arată că e nesimţit, sau mai rău de-atât. Suporter sau nu, înfocat sau nu, intervenţia trebuie făcută acum.

Cred că aţi aflat… ungurii care au venit să-şi susţină fotbaliştii (oare pentru asta sau pentru a face haos?) au început să distrugă prin Centrul Vechi al Bucureştiului, au făcut scandal şi la Gara de Nord şi au promis haos şi violenţe şi la stadion, în seara asta.

Să permiţi unor oameni să-ţi intre în casă şi-apoi să distrugă şi să-ţi bată cetăţenii…?! Este inadmisibil! Nu mai are nicio legătură cu etnia, cu tensiunile dintre România şi Ungaria, nu are nici cea mai mică legătură cu fotbalul. Are legătură cu violenţa şi cu legea.

Asadar luaţi pe sus, tăvăliţi dacă se opun, arest preventiv, tăvăliţi la tribunal şi-apoi… ce decide instanţa. Dar luaţi pe sus azi, acum.

Mă uit la televizor şi nu-mi vine să cred că noi permitem cuiva să-şi bată joc de ţara asta în halul ăsta”, scrie indignat Cabral.