Showbiz, Stiri

Cabral a fost ameninţat şi înjurat într-un club!

Cabral a reacţionat ca un adevărat gentlema

Cabral 1

 Cabral Ibacka a fost intotdeauna un barbat cerebral si pasnic si a dat dovada de autocontrol si in momente dificile, tensionate, cand majoritatea si-ar fi pierdut probabil cumpatul. De o provocare neplacuta a avut parte si in urma cu cativa ani, cand, dupa filmarile la telenovela „Inima de tigan”, a mers in club cu niste prieteni, sa se destinda.

S-a asezat linistit la o masa, impreuna cu amicii, a socializat, a dansat si a ascultat muzica, la fel ca orice tanar care paseste intr-un club. Cand s-a indepartat putin de gasca lui, prezentatorul s-a intersectat cu un cetatean turmentat care probabil credea ca o sa dea bine in fata fetelor din spatele lui daca se leaga de o persoana publica. A facut tot felul de semne obscene, ba chiar l-a amenintat pe prezentatorul tv. Acesta insa l-a ignorat cu gratie, obisnuit mai mult ca sigur cu astfel de manifestari.

Cabral 2

O sursa aflata la fata locului a sustinut ca individul, vazand ca este tratat cu indiferenta, a mers mai departe cu demonstratia de „forta”. A pus mana pe un pahar cu bauturi alcoolice, cu intentia de a-l arunca in Cabral, dar a fost oprit de alti clienti. Acestia l-au imobilizat pe individ si l-au amenintat ca-l dau afara din club. Surpriza atunci a venit, sotul Andreei Ibacka aratand ca este un adevarat gentleman.

„Individul acela beat l-a injurat si i-a aratat tot felul de semne obscene. Cand a vazut ca nu-l baga nimeni in seam. In acel moment, cativa barbati s-au dus la scandalagiu si i-au cerut sa se calmeze. L-au apucat de maini si au vrut sa-l dea afara din club. Si pe buna dreptate, pentru ca isi cauta scandal cu un om care nu-l deranjase cu nimic. Cabral insa a dat dovada de intelepciune si le-a explicat tuturor ca multi oameni pur si simplu nu tin la bautura si se transforma dupa cateva pahare, dar personajul cu siguranta va avea mustrari de constiinta a doua zi. Asa ca nu e cazul sa se recurga la violenta intr-un loc unde lumea vine sa se simta bine”, a povestit un martor. (I.G.)

 

blank