Showbiz, Stiri

Cabral comentează despre nevasta lui

Cabral este unul dintre cei mai simpatici oameni de televiziune. El şi-a luat soţia în vizor şi a comentat într-un mod neaşteptat la adresa acesteia.

Cabral a scris pe blogul său personal un text care se referă la soţia sa, nimeni alta decât vedeta de televiziune Andreea Pătraşcu Ibacka.

Glumind în stilul său caracteristic, prezentatorul de televiziune a făcut un portet neaşteptat al soţiei sale, pe care l-a exemplificat şi cu nişte fotografii – una în care blonda apare aşa cum este ea în realitate, alta în care aceasta se uită cruciş. Ultima variantă a fost prezentată de Cabral ca fiind adevărata faţă a nevestei sale.

“Se poate ca cineva, cândva, s-a uitat la otră… la soţia mea, Andreea, zic, şi a tras concluzia că ar fi o femeie frumoasă.

Desigur, e vorba de gusturi. Desigur, concluzia de mai sus nu o vor trage niciodată toţi, fiecare cu părerea dânsului despre cum arată frumuseţea.

Uneori s-a întâmplat să o vezi aşa (n.r. aşa cum e în realitate)

Totuşi, vreau să îţi arăt cum arată, de fapt, creatura. Că o vezi prin filme, emisiuni, reclame sau pe la evenimente stând mândră şi zâmbind elegant camerei şi ţi-ai putea face impresia că o fi vreo divă perfectă.

Ei bine, pentru cei doi-trei care s-au lăsat înşelaţi… uite-o, de fapt, cum e (n.r. uitându-se cruciş)”, a scris cabral pe blogul său.

La comentariile făcute de fanii săi, el a ţinut să adauge: “Lasă, lasă, că prea zice lumea că-i prea frumoasă de mine, că cică n-ar fi de nasul meu… să vadă lumea cum arată, de fapt, diva otrăvită!”.