Showbiz, Stiri

“Ca un caine m-am tinut la spital dupa ea, nu am crezut ca nu trece de hopul asta”. Uite prin ce trauma trece Daniela Gyorfi

Mama cantaretei a murit duminica, dupa o lupta lunga si grea cu cancerul pulmonar. Vedeta insa este devastata si nu isi poate explica de ce femeia s-a stins atat de repede.

dana_19_4a02328cdc“O sa am un gol in suflet toata viata, pana o sa ne intalnim iar. Nu parea nimic complicat. I-am zis: ‘Mama, rezista!’, cand am vazut-o ultima data. M-au sunat de la spital si mi-au zis cei de acolo sa-mi transmita ca ma iubeste. Cand m-am dus de dimineata, intrase in coma. Nu mi-a venit sa cred. Am facut tot ce am putut”, a povestit Daniela.

Cantareata a mai declarat ca: “Am avut o relatie speciala, o relatie deosebita. Mama m-a ajutat pe mine mult, ne-am ajutat una pe alta, ne-am crescut una pe alta. Tot timpul o sa-mi lipseasc. Ca mama nu poate fi nimeni pe lumea asta. Ca un caine m-am tinut la spital dupa ea, nu am crezut ca nu trece de hopul asta”.

Paralizata la pat inca de la varsta de 33 de ani, mama Danielei Gyorfi, Anica Dita, a dus o lupta crancena cu cancerul pulmonar, care a rapus-o la varsta de 62 de ani.