Showbiz, Stiri

Buzdugan apeleaza la CNA pentru a opri noroiul aruncat in Sergiu Nicolaescu

Buzdugan apeleaza la CNA pentru a opri noroiul aruncat in Sergiu Nicolaescu

blankMoartea lui Sergiu Nicolaescu a nascut multe intrigi si nemultumiri in randul frustratilor care nu au avut curaj sa spuna nici „pas” cat regizorul a trait. Mai mult de atat multe vedete sau oameni obisnuiti, vor sa isi aminteasca de Sergiu Nicolaescu prin ce a lasat in urma material si cultural, mai departe fiecare dintre noi are in dulap cate un schelete, si cel mai important este ca fiecare traieste cum doreste.


Revoltat este si Daniel Buzdugan care trage un semnal de alarma si apeleaza la bunul simt in ceea ce priveste cuvintele josnice aruncate catre amintirea actorului si regizorului Sergiu Nicolaescu.


„La ce nivel josnic a ajuns sa se discute despre Sergiu Nicolaescu… Hiene! Asta e cuvantul potrivit pentru unii din cei care apar la tv. Fereasca Dumnezeu sa fii persoana publica si sa mori. Nu esti lasat sa te odihnesti nici in mormant. Mahalagism! Ce mizerie! AICI AR TREBUI SA INTERVINA CNA-ul! Dumnezeu sa te odihneasca in pace COMISARE! Nu te vom uita niciodata! Un fost pusti care s-a visat candva Pistruiatul, Daniel Buzdugan”, a spus Buzdugan pe Facebook.

blank