Sport, Stiri

Bute a ramas fara antrenor

Bute a ramas fara antrenor

blankFelix Paun este antrenorul lui Lucian Bute si este omul cel mai indreptatit sa judece evolutia pugilistului galatean. Acesta este ingrijorat de starea lui Bute si considera ca nu ar fi pregatit pentru o lupta cu Carl Froch, mai ales ca Bute inca sufera dupa infrangerea de la Notthingam. Socant este ca tocmai antrenorul, cel mai apropiat om de Bute privind activitatea lui din box, mentioneaza ca sportivul ar avea nevoie si de consiliere psihologica.

Desi a castigat primul meci dupa esecul de la Notthingam si reusind sa sa isi adjudece centura NABF (North American Boxing Federation) la categoria semigrea, nu ii impresioneaza pe fani. Sunt nemultumiti pentru simplu fapt ca Bute nu mai este acelasi om stralucitor din ring. Nu a fost activ, n-a avut nicio lovitura sau nicio combinatie care sa ii puna piedici rusului Grachev. Leonard Doroftei se implica si ii ofera o serie de sfaturi luptatorului mai tanar : „Lucian a avut o singura repriza de campion, cea de-a 12-a. Daca vreti, va spun tot ce vreti sa auziti: ca e bun, ca e frumos! Dar nu e asa! A stat la bataie cu rusul, desi el nu este un bun incasator si are alte calitati.
Cand vine in tara, imi calc pe inima si ma duc sa vorbesc cu el, sa-i spun anumite lucruri. Nu ai voie sa iei atatia pumni. Iar viitorii lui adversari nu vor fi ca rusul asta, cu 13 meciuri la profesionisti”, a spus Doroftei pentru televiziunea Money. ro.

Bute nu a gustat foarte bine declaratia bine intentionata a lui Doroftei si declara sec :  „Nu vrea nimeni sa incaseze pumni. E usor cand stai si sa vorbesti din fotoliu.”

blank