Politic

Bursa zvonurilor: Marian Oprișan va candida la Senat

Liberalii spun ca bursa zvonurilor il dă pe vicepresedintele PSD Marian Oprisan ca fiind interesat de un post de senator. Co-preşedinte PNL Vrancea, Costică Neaţă, a spus intr-o conferinta de presa ca seful CJ Vrancea ar intentiona sa candideze in 2016 la Senat. “E uzat şi perimat Oprişan. Avem informaţii că va candida la Senat”, a spus acesta, citat de presa locala.
oprisan-marian
Marian Oprișan a declarat în ultima perioada, pe fondul deciziei Parlamentului de schimbare a modalitatii de alegere a sefilor de CJ, ca nu stie daca va mai tinti Consiliul Judetean in 2016. Marian Oprisan este un personaj controversat al politicii, el fiind mai mereu implicat in anchete si procese legate de fapte de coruptie. La inceputul lunii februarie, anul acesta, presa anunta ca Preşedintele Consiliului Judeţean Vrancea, Marian Oprişan, vicepreşedinte PSD, trimis în judecată de DNA în 2006, pentru fapte de corupţie, a fost achitat decizia magistraţilor Judecătoriei Cluj-Napoca nefiind definitivă. Marian Oprişan declara atunci că mulţumeşte DNA pentru această imensă lecţie de viaţă care l-a făcut mai înţelept, arătând că a crezut mereu în Justiţie. Vineri, 29 mai, primul termen la Curtea de Apel Cluj al procesului în care Marian Oprişan, vicepreşedinte PSD, trimis în judecată de DNA în 2006, este acuzat de fapte de corupţie, a fost amânat, după ce în primă instanţă liderul social-democrat a fost achitat, dar sentinţa a fost atacată de DNA. 
 
In ciuda faptului ca inca se afla in asemenea procese, Marian Oprisan nu renunta la vanitatea sa binecunoscuta si spera ca mai prinde un loc in Parlament, la alegerile de anul viitor.