Showbiz

Buni Ioana din Poienile Izei a împlinit 100 de ani. În toată viaţa a fost la doctor doar o singură dată!

„Eu aş vre ca şi ăştia tineri să ajungă la adânci bătreneţi şi să nu răbde cât am răbdat eu. O fo greu de tătul tătului. Noi n-am avut nimică, a trebuit a munci, dar ne-o rânduit Dumnezeu o familie bună. Dăie Dumnezeu la toată lumea numa bine”, spune Buni Ioana.

Administrația locală i-a înmânat atunci o diplomă aniversară, dar și alte mici surprize. „Toți cei care o cunoaștem pe “Buna din deal” ne gândim la ea cu respect și admirație, motivați de faptul că poartă pe umeri corola celor 100 ani.

Am ascultat povești incredibile din timpul vieții, am primit povețe și ne-am bucurat împreună alături de cea mai în vârstă localnică din comuna noastră.

Noi ne bucurăm că i-a dat Dumnezeu acești frumoși ani ca să fie lângă familie și lângă noi și cu recunoștință îi dorim: La mulți ani, cu sănătate și să avem ocazia să o sărbătorim și în următorii ani!” – a transmis primarul Mirela-Lăcrimioara Bîrlea.

La începutul lunii trecute, Ioana Boroica din Poienile Izei a sărbătorit împlinirea vârstei de 100 de ani. Viața ei a fost marcată de momente dificile, precum perioade de război și foamete. Cu toate acestea, ea a găsit puterea de a merge înainte, având încredere în Dumnezeu și credința sa.

Tânărul Denis Năsui, inițiatorul proiectului „Cu Denis prin Maramureș”, a vizitat-o pe Ioana și a aflat povestea ei. Materialul realizat de acesta a surprins autenticitatea și vitalitatea ei. La vârsta sa, Ioana arată bine și emană bunătate, simplitate și încredere. Exemplul ei inspiră pe toți cei care o cunosc, indiferent de vârstă.

Ioana Boroica este un suflet plin de recunoștință și optimism, și chiar dacă viața i-a pus în cale momente dificile, credința ei în Dumnezeu a fost ghidul care a susținut-o să depășească obstacolele. Este remarcabil faptul că, până la această vârstă, a avut nevoie de îngrijiri medicale doar o singură dată.

blank