Bună seara
Showbiz

„Bună seara, iubite” a avut vânzări record. Dar câți bani a primit Loredana

Loredana Groza a povestit că albumul „Bună seara, iubite!” a fost vândut într-un milion și jumătate de exemplare. Aceasta a mai spus că banii n-au fost niciodată importanți pentru ea, cum sunt pentru mulți artiști.

Loredana Groza a povestit că nu se aștepta ca albumul „Bună seara, iubite!” să se vândă într-un milion și jumătate de exemplare și să aibă succes. Aceasta a mai declarat că n-a așteptat niciodată ceva în schimbul muncii sale, dar că Universul a fost bun cu ea.

Albunul „Bună seara, iubite”, vânzări record

„Acest album „Bună seara, iubite!” s-a vândut într-un milion și jumătate de exemplare. Îți dai seama… Un record absolut. Discuri cumpărate fizic. Și costa ceva un disc, să știi. Nu mă așteptam să mă îmbogățesc. Sunt mulți artiști care vin la mine, să colaborăm, muzicieni, artiști… Dar noi cât câștigăm? Înainte să facă ceva. Mi se pare o întrebare… Cred că oamenii ar trebui să înțeleagă că înainte să ceri ceva trebuie să dai ceva. Și să nu aștepți ceva în schimb. Pentru că numai atunci se leagă lucrurile. Atunci Universul lucrează pentru tine. Când aștepți ceva în schimb, lucrul este făcut de mântuială”, a spus Loredana Groza.

Câți bani a primit Loredana Groza

Loredana Groza a vorbit și despre suma pe care a încasat-o în urma vânzării celor 1.5 milioane de albume „Bună seara, iubite!”. Ea a spus că a primit 2.400 de lei, echivalentul salariului pe care îl lua mama ei ca învățătoare. Cântăreața a declarat că s-a bucurat mult de acești bani și că nu s-a supărat că a primit o sumă destul de modestă.

„A fost și interzisă cândva. 2.400 de lei. Salariul mamei mele de învățătoare. Da, un salariu. Nu de asta eram deprimată. Pentru că aveam posibilitatea să câștig bani din concerte. Și având câte 3 concerte pe zi, făceam cinste la toată școala cu bărcuțe și covrigi de la patiserie, în pauza mare, la liceu. Și cumpăram bilete de autobuz la toată clasa. Nu asta era problema. Eram extrem de generoasă, pentru că aveam bani și nu aveam ce să fac cu ei. Mi s-a părut o șansă extraordinară că am putut să înregistrez un album care îmi poartă numele. (…) A fost una dintre cele mai mari bucurii din viața mea”, a povestit Loredana Groza în podcastul lui Mihai Morar.

Loredana Groza, probleme cu banii

Artista a mai povestit că în tinerețe a avut mari probleme cu banii și că în unele zile nici măcar nu avea ce să mănânce. Cu toate astea, ea a spus că situația financiară proastă a părinților nu a deranjat-o. Cântăreața a declarat că pe vremea aia nimeni nu venea cu Mercedesul la școală și că nu se făceau diferențe.

„Erau zile în care nu aveam decât un leu şi îmi planificam să mănânc patru chifle. Peste drum de hotel era un fel de minibrutărie, unde făceau nişte chifle foarte bune. Şi am zis: o să îmi iau una dimineaţa, îmi mai iau una la prânz şi îmi păstrez două pentru seară.

Costa 25 de bani o chiflă. Nu mi se părea că n-am ce-mi trebuie, fiindcă nu aveam termen de comparaţie. Nu existau copii care să vină cu Mercedesul la şcoală. Câţi bani îmi dăduseră ai mei, atâţia aveam, nu mi se părea nimic anormal”, a spus ea.

blank