International, Stiri

Buffon şi Alena Seredova, aproape de împăcare

Frumoasa lui soţie a avut puterea să-i ierte trădarea?!

Buffon

Deşi nimeni nu le mai dădea vreo şansă, Gianluigi Buffon şi Alena Seredova sunt aproape de împăcare. Despărţirea dintre portarul lui Juve şi soţia sa, cunoscutul top-model din Cehia, a ţinut capul de afiş în ultimele luni în presa din Italia, goalkeeper-ul făcând tot posibilul pentru a îi intra din nou în graţii. Iar demersurile sale sunt aproape să fie încununate de succes, deşi puţini se aşteptau ca Alena să îl ierte pentru infidelitate.

Conform gossip.it, Alena a apărut incognito pe Juventus Stadium, la partida retur din sferturile Europa League, dintre “Bătrâna Doamnă” şi Olympique Lyon, fiind pentru prima oară de la despărţire când e din nou văzută pe o arenă unde evoluează soţul său. Mai mult, sursa citată menţionează că există zvonuri clare că Buffon s-ar fi întors acasă, după ce a fost obligat să se mute într-un apartament deţinut în centrul oraşului Torino.

Gianluigi şi Alena au fost, de-a lungul timpului, unul dintre cele mai discrete şi admirate cupluri din Italia. În urmă cu aproximativ două luni, între cei doi s-a produs ruptura, iar motivul a fost constituit de infidelitatea portarului bianconerilor, care s-a implicat într-o relaţie cu jurnalista Ilaria D’Amico, de la Sky Sport.

Conştient că a greşit, Buffon nu a renunţat vreo clipă la speranţa că o va determina pe Alena să îl ierte. În urmă cu aproximativ două săptămâni acesta s-a întâlnit cu Ilaria şi i-a spus cât se poate de clar că aventura lor a fost o greşeală şi că nu se pune problema să aibă un viitor împreună. Modul foarte responsabil în care s-a comportat după ruptură şi faptul că a pus punct relaţiei cu Illaria ar fi contat foarte mult pentru Alena, care pare dispusă să îi ofere soţului ei o nouă şansă.