Showbiz

BUDISTUL BOTEZATU S-A DUS LA BISERICA!

catalin botezatuCatalin Botezatu s-a declarat budist. Acum, o fi el budist, dar unde sa practice budismul ca aici nu e Tibet si nici sa bata atata cale cu avionul, pentru o rugaciune in templu, parca nu se merita. Deci Botezatu e budist, dar practicant la biserica ortodoxa.

Creatorul de moda e om si el. Ca orice om, are pacate. Mari, mici, mijlocii. Cu fapta, gandul si cuvantul. Ce sa faca robul lui Dumnezeu, „Bote”, sa scape de cele nasoale, notate la catastif in dreptul lui? Simplu, ia calea manastirii. nu sa devina calugar sau sihastru, ci doar sa se roage. La genul, „Iarta-ma, Doamne, ca inainte sa imbrac manechinele, am fost nevoit sa le dezbrac, sa le iau masurile, sa le…”, pe linia punctata, completati voi, cititorii, cu ce vreti.

Botezatu s-a dus, pios, undeva langa Ploiesti, la manastirea cu numele de Ghighiu. A ingenuncheat, s-a rugat, nu ca toti romanii pentru covor, televizor, lanturi de aur si case. El s-a rugat pentru sanatate si ani multi pe pamant, celelalte le are. Cei care l-au vazut la plecare spuneau ca era radios. Pentru cine nu stie ce inseamna radios, inseamna fericit. Gata, nu mai bat campii, ati prins ideea principala.

P.S – Nu prea voiam sa scriu stirea asta, dar am fost obligat… cu pistolul la tampla!

blank