Patronul  de la Astra Ion Niculae ar fi trebuit să le vireze banii jucătorilor până marți, însă acest lucru nu s-a întâmplat. Budescu și compania ”au luat foc” când au văzut că nu le-au intrat salariile și au de gând să boicoteze antrenamentele din această săptămână.

Nu este pentru prima dată când acesta le promite jucătorilor că le achită salariile și nu se ține de cuvânt. In cazul în care Niculae nu le va livra salariile, jucătorii își vor primi banii direct de la LPF, din drepturile TV.

Ioan Niculae este unul dintre cei mai bogați români, cu o avere estimată la aproximativ 500 de milioane de euro.

Jucătorii de la Astra ”driblează” amenzile la fel cum ”driblează” Niculae salariile
Bogdan Andone a dezvăluit faptul că jucătorii primesc amenzi pentru indisciplină, dar în cazul în care câștigă meciul de la finalul săptămânii acestea sunt anulate. Astra a trecut pe primul loc în Liga 1, după ce a învins Craiova cu 1-0.

Citeste si...
Oana Zăvoranu a împărţit haine, iar iubitul, pumni şi picioare

”Avem regulamentul de ordine interioară. Jucătorii sunt amendați dacă nu-l respectă, dar am stabilit ca amenzile să se anuleze, în cazul în care echipa câștigă meciul de la finalul săptămânii. Până acum, practic, nu s-a dat nicio amendă, echipa a câștigat la finalul săptămânii și au rămas cu bani”, a declarat Bogdan Andone.

Etapa următoare, Astra se va deplasa la Cluj, pentru meciul cu CFR. Partida se va disputa luni, de la ora 20:00, și va fi transmisă în direct pe Digi Sport 1, dar și pe digisport.ro, pentru abonații RCS-RDS.