Bucureștiul și 4 județe cumulează aproape jumătate din cazurile de coronavirus înregistrate în ultimele 24 de ore, ziua cu cel mai grav bilanț de la debutul pandemiei. Este pentru prima dată când numărul cazurilor noi trece de 600.

 Bucureștiul a înregistrat 73 de infectati, Cele mai multe cazuri au fost înregistrate de coronavirus înridicând astfel numărul total al infectărilor la 3.590.

Urmează Dâmbovița, cu 66 de cazuri noi. Aici, situația s-a înrăutățit în ultimele zile. La precedentul bilanț, în județ fuseseră confirmate 59 de cazuri.

Un număr ridicat de infectări, 55, a fost înregistrat în Argeș și Brașov, județe care au depășit deja pragul de 1.000 de infectări.

În Buzău au fost 43 de cazuri noi, iar în Prahova – 35.

O situație aparte se înregistrează în Ialomița. Aici au fost depistate 39 de cazuri noi în ultimele 24 de ore, în condițiile în care, până acum, situația se afla sub control. Cu o zi înainte, fuseseră confirmate doar 9 cazuri noi, iar numărul total de infectări din județ este relativ scăzut, în comparație cu alte județe – 503, conform datelor furnizate de Grupul de Comunicare Strategică.