Consilul General al municipiului Bucureşti a decis prin vot să îl demită pe primarul interimar al Capitalei.Astfel, Stefanel Dan Marin a fost demis cu 37 de voturi pentru, 5 impotriva si 3 abtineri.inlocuitor-oprescu_01

„Primarul UNPR trebuie să plece imediat pentru că nu este capabil să administreze problemele grave ale Bucureştiului. Orice zi pe care o mai petrece în fruntea oraşului înseamnă o întârziere în soluţionarea problemelor existente”, a declarat marţi Marius Vintilă într-o conferinţă organizată la sediul PNL Bucureşti.

Vintilă a susținut că Ștefănel Dan Marin a refuzat să aplice măsurile pe care și le-a asumat prin Acordul pentru Bucureșteni și refuză să ia măsuri concrete și urgente ce se impun pentru rezolvarea problemelor Bucureștiului.

Citeste si...
S-a dat startul, oficial, pentrul turul II al bătăliei pentru Cotroceni: Iohannis versus Dăncilă

„Ştefănel Dan Marin nu a propus şi nu a luat nicio măsură concretă privind RATB. El refuză în continuare să reglementeze regimul gratuităţilor transportului public. Din acest motiv, RATB înregistrează zilnic penalităţi de 1,2 milioane de lei către ANAF deoarece municipalitatea nu plăteşte către regie contravaloarea gratuităţilor oferite diverselor categorii de beneficiari în baza unui contract”, a mai arătat vicele PNL.